Fără categorie

VIDEO: HOW is Made The Philip MORRIS Cigarette! eXclusiv presainblugi!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Principalul producător de tutun din lume, Philip Morris, a înregistrat creșteri ale cotei de piață în România, pe fondul introducerii mai multor inovații majore la nivelul principalelor branduri din portofoliul de pe piața locală.

”Investim constant în cercetare pentru ca experiența consumatorilor cu mărcile noastre să se îmbunătățească permanent. În ultimele 12 luni, am introdus pe piața din România o serie de produse inovatoare, de la sortimente care produc mai puțin scrum și degajă mai puțin fum, la cele care au un filtru ferm și se sting dintr-o singură mișcare, fiind ambalate într-un pachet cu caracteristici tactile speciale”, spune Steen Hjortholm, Managing Director pentru cele două companii Philip Morris prezente în România.

”Pentru Marlboro, principalul nostru brand, care a fost și rămâne marca de țigarete numărul 1 în lume, ne-am dorit să încorporăm cele mai recente inovații, așa încât să fie cel mai apropiat de dorințele consumatorilor noștri, păstrând intact, în același timp, binecunoscutul gust”, adaugă Steen Hjortholm.

„Fabrica din România a dus această abordare inovatoare la următorul nivel, prin modernizarea designului pachetului și este prima fabrică Philip Morris care a implementat atributul „less-smell” (miros redus) la nivelul întregii familii Marlboro RED.”

La finalul anului 2014, pe lângă noua abordare comercială care a eficientizat procesele interne, compania a făcut și schimbări la nivelul rețelei de distribuție. ”Această schimbare la nivel de distribuție se reflectă în performanța sporită și într-o eficiența crescută pe piață. Suntem convinși că va contribui și la menținerea tendinței de creștere la care am fost martori pe parcursul ultimelor șase luni”, subliniază Steen Hjortholm.

Compania deține în România o fabrică de țigarete la Otopeni, rezultatul unei investiții totale de 450 milioane RON, care exportă constant peste jumătate din producție, în 16 țări. Datorită flexibilității și nivelului foarte ridicat al calității producției, fabrica de la Otopeni a înregistrat anul trecut un nivel record de producție, de aproape 23 de miliarde de țigarete, lucrând la capacitate maximă, în trei ture.

Anul acesta, Philip Morris își continuă investițiile la Otopeni, pe fondul creșterii capacității și producției, prin construcția unei noi stații de tratare a apei uzate, în valoare de 2,7 milioane RON.

”Având una dintre cele mai performante fabrici din regiune, putem răspunde eficient stilului de viață în schimbare și așteptărilor consumatorilor noștri și ne putem număra printre primele țări care lansează produse inovatoare. Acest lucru s-a dovedit esențial în obținerea unei creșteri a cotei de piață – în ciuda unei piețe aflate pe trend descendent – și va continua să ne alimenteze perfomanța în România”, conchide Steen Hjortholm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *