POLITICA de Confidentialitate si formular de feedback

Spread the love

Ce date personale colectam si de ce le colectam

Site-ul presainblugi colecteaza date cu caracter personal, asa cum sunt ele definite de normele europene in vigoare. In traducere, aceste date cu caracter personal sunt fix cele pe care mi le dai tu in mod direct atunci când:

 • lasi un comentariu
 • te abonezi la newsletter
 • te abonezi la comentariile ce urmează sa apara la una dintre postarile care ti-au plăcut

Acestea sunt datele pe care le treci tu, fie ca e nume real, porecla sau unul inventat in momentul in care completezi campurile sus amintite.

Comentarii

Cand vizitatorii lasa comentarii pe sit, se colecteaza datele aratate în formularele de comentarii, impreuna cu adresa IP a vizitatorului si sirul agentilor utilizator din navigator pentru detectarea spamului.

Un sir facut anonim, creat din adresa ta de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă il folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibila aici . Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibila pentru public langa comentariul tau.

Abonarea la Newsletter

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole aparute te poti abona la newsletter prin introducerea adresei tale de email. În acest caz, este necesar să introduci o adresă reală, pe care să o verifici periodic.

Daca NU mai doresti sa fii abonat si sa primesti Newsletter, apesi pe cuvantul DEZABONARE de la finalul mailului cu ultimele stiri sosite si vei fi scos din lista de abonati.

Cookies + Google Analytics

Exista o serie de date cu caracter personal furnizate indirect. Dupa cum ai vazut din primele secunde în care ai intrat pe apois.ro, acest site foloseste coockies( mai multe detalii pe Wikipedia). Acestea colecteaza automat informații precum:

 • tara/orasul
 • ziua accesarii si de cate ori ai intrat pe site
 • dispozitivul cu care intri pe internet (telefon, tableta, laptop, PC)
 • ce fel de browser folosesti (Google, Mozilla, Internet Explorer șamd)
 • cat timp petreci pe site si ce articole accesezi
 • varsta
 • din ce linkuri ai intrat pe site
 • ce interese ai (definite de tine pe internet)

Calitate de utilizator al internetului iti da dreptul sa:

 1. stii ce se întamplă cu datele tale cu caracter personal
 2. ceri colectarea sau stergerea si folosirea datelor tale cu caracter personal. Pentru asta imi poti scrie la presainblugi2014@gmail.com un email cu subiectul ”Stergere date personale”, urmand ca acest lucru sa fie indeplinit.
 3. folosesti numele tau real, sau pseudonim atunci cand postezi comentarii la postari.
 4. te poți dezabona de la Newsletter, apasand pe cuvantul „DEZABONARE” de la finalul fiecarui newsletter
 5. imi poti cere sa modific sau sa sterg unul sau mai multe comentarii lasate de tine la unul dintre articole, trimitand un mail cu mesajul “Stergere comentariu|” sau “Modificare comentariu” la adresa presainblugi2014@gmail.com

In alta ordine de idei, poti folosi formularul de mai jos pentru intrebari, sugestii sau parteneriate