Fără categorie

INTERVIU: Annely Cole a imbracat blugii in rosu aprins!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Îţi mai aduci aminte de Nicoleta Aneni, membra fostei trupei Sweet Kiss? Ei bine, în perioada anilor ’90, făcea furori, alături de colegii de breaslă, cu piesa „Alin, Alin”, megahit-ul acelei perioade. Acum, la mai bine de 10 ani de la destrămarea proiectului muzical, artista a început o carieră solo, a avut colaborări cu producători de succes de la noi, 6 single-uri, printre care trei s-au auzit pe radiourile din România, Olanda, Rusia, Bulgaria şi Polonia, şi, spre uimirea tuturor, o familie frumoasă.

Şi-a luat numele de scena Annely Cole, a realizat primul ei videoclip alături de Vladimir Drăghia, iar acum lansează „Bamboleo”, alături de exoticul Hevito, o melodie compusă şi produsă de Dj Sava, Yolo, Marius Rozsdas, Ciprian Blaga, ilustrată de un clip de imagine, cu totul aparte.

Pentru noua piesă, Annely a filmat o zi întreagă, la pădurea şi lacul din Snagov, cu binecunoscutul regizor Florin Boţea. Noul single este lansat împreună cu Sprint Music, casa de producţie cu care artistă este semnată.

– Vorbeşte-mi te rog despre o experienţă care te-a marcat şi un moment dificil din cariera ta de Artist. Care a fost cea mai mare realizare de până acum?

Un moment dificil a fost atunci când mi-am dat seama că trupa Sweet Kiss nu mai putea merge înainte. Atunci fiecare dintre noi a luat-o pe alt drum. Cea mai mare realizare de până acum am avut-o datorită piesei „Need you” care s-a clasat în top 10 în România, Bulgaria. Rusia şi Polonia.

– Care au fost persoanele care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea ta personală și profesională?

Mama mea, managerul meu Marius China şi Pr -ul meu Oana Păsat.

– Ce alte pasiuni te caracterizează?

Ador să gătesc pentru prieteni şi familie.

Realizat de Adrian-Vladimir Costea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *