Fără categorie

INTERVIU: Annely Cole a imbracat blugii in rosu aprins!

Spread the love

Îţi mai aduci aminte de Nicoleta Aneni, membra fostei trupei Sweet Kiss? Ei bine, în perioada anilor ’90, făcea furori, alături de colegii de breaslă, cu piesa „Alin, Alin”, megahit-ul acelei perioade. Acum, la mai bine de 10 ani de la destrămarea proiectului muzical, artista a început o carieră solo, a avut colaborări cu producători de succes de la noi, 6 single-uri, printre care trei s-au auzit pe radiourile din România, Olanda, Rusia, Bulgaria şi Polonia, şi, spre uimirea tuturor, o familie frumoasă.

Şi-a luat numele de scena Annely Cole, a realizat primul ei videoclip alături de Vladimir Drăghia, iar acum lansează „Bamboleo”, alături de exoticul Hevito, o melodie compusă şi produsă de Dj Sava, Yolo, Marius Rozsdas, Ciprian Blaga, ilustrată de un clip de imagine, cu totul aparte.

Pentru noua piesă, Annely a filmat o zi întreagă, la pădurea şi lacul din Snagov, cu binecunoscutul regizor Florin Boţea. Noul single este lansat împreună cu Sprint Music, casa de producţie cu care artistă este semnată.

– Vorbeşte-mi te rog despre o experienţă care te-a marcat şi un moment dificil din cariera ta de Artist. Care a fost cea mai mare realizare de până acum?

Un moment dificil a fost atunci când mi-am dat seama că trupa Sweet Kiss nu mai putea merge înainte. Atunci fiecare dintre noi a luat-o pe alt drum. Cea mai mare realizare de până acum am avut-o datorită piesei „Need you” care s-a clasat în top 10 în România, Bulgaria. Rusia şi Polonia.

– Care au fost persoanele care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea ta personală și profesională?

Mama mea, managerul meu Marius China şi Pr -ul meu Oana Păsat.

– Ce alte pasiuni te caracterizează?

Ador să gătesc pentru prieteni şi familie.

Realizat de Adrian-Vladimir Costea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *