Fără categorie

NU e banc. Cum te imbraca un Elefant?

Spread the love

Circula multe legende, povesti, anecdote, bancuri despre elefanti. Se spune despre ei ca sunt atrasi de alunele de pamant si ca sunt speriati de soricei. „Cum face un elefant pe un plan inclinat? Hopa, tropa, cos de alpha 🙂” Dar elefantul de care va povestesc e vrajit si va imbraca din cap pana in picioare pentru ca e un elefant digital plin cu haine pentru barbati si femei.

Dincolo de aspectul comercial si strict al raportului calitate-pret, mai sunt avantaje daca vizitati elefantul si buticul lui online de triouri de sezon pentru barbati. Odata calitatea amplasamentului. Practic, te poti intalni cu elefantul tau peste tot. Chiar daca iti poti cumpara cu o mie de ron tricouri pentru toata vara, esti fericit pentru ca e stilul tau. Te simti ca si cand te-ai plimba prin galerii milaneze, pariziene sau pe strazile moderne din multe orase ale tarii.

Locuri de parcare la discretie si un aer respirabil pentru ca n-ai nevoie de masina. Practic evadezi din Bucuresti fara sa iesi din raza de proximitate a Capitalei si daca chiar esti plecat in alt oras lucrurile sunt la fel pentru ca totul e online, e aceeasi calitate. Nu poti sa spui ca magazinul X din cartierul Y e mai spatios iar in orasul unde locuiesti tu n-ai o gama diversificata de produse.

Noua look al elefantului aduce in lumina proiectoarelor si rochii de ocazie pentru femei, mai ales ca acum odata cu terminarea postului debutează în aprilie  sezonul nuntilor si botezurilor din sau fara obligatie, ce unifică toate rudele sub un singur motto – Cum pot fi eleganta la acest eveniment –. Practic, daca nunta ar fi o autostrada gen A1 ,toate si-ar dori sa fie masini deasupra carora sa fie un panou luminos ca un halou.

Comertul de care va v0rbesc se desfasoara pe o suprafață nedefinita, pentru ca se intinde, daca e solicitat, de la infinit la infinit. ELEFANTUL se renoveaza constant pentru ca se renoveaza din coduri de html, C++, java, php. Daca trebuie si va fi solicitat, elefantul poate livra electronice, electrocasnice și echipamente sportive, magazin de mobilier și decorațiuni interioare cu design Italian, Casa Convenienza sau chiar parfumuri.

De ce au nevoie femeile de parfumuri de la elefant? Pentru ca femeile vorbesc o limba parfumata, o limba cu expresii pretioase, fara cliseuri, fara expresii redundante, as putea spune ca la cat de elegant vorbesc , e o placere sa fii prizonier in lumea lor. Ele te leaga si tot ele te dezleaga si te intreaba despre orice si oricat. TE  imbata cu parfumul lor si, din reflex pavlovian le urmezi precum urmeaza soricelul mirosul de branza sau, precum desenele animate cu Tom si Jerry cand mana de parfum iesea din mancare si il gadila pe Tom pe la nas. Nu stiu unde ma duc, dar le vad aceste arome aievea

Dar povestea continua 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *