Fără categorie

Zilele de august au mai mult sens cu Summer Well

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Summer Well a implinit deja 6 ani si vine si in acest an cu un festival ca o vacanta.  Nu voi intra foarte mult in detalii si informatii tehnice pentru ca aveti la indemana aplicatia omonima si ghidul complet in App Store, Google Play sau Windows Store. Eu mi-am instalat aplicatia si deja am acces la informatii legate de program, line-Up si alte informatii relevante.

20160709_201720

In acest an, organizatorii promit un Summer Well dedicat erei digitale, cu focus pe activari si tehnologii inovative.

De ce am ales in acest an Summer Well? In primul rand pentru proximitate si accesul facil la festival.

In al doilea rand playlist-ul de trupe: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BŘRNS, Blossoms, Sundara Karma și HĆLOS.

Din playlist recunosc ca merg pt Years, Hurts si Chemical Brothers. Sa va arat de ce 🙂

Porțile festivalului se vor deschide la ora 15:00 în ambele zile. Pentru a ajunge direct la festival, va exista o linie specială RATB care va face legătura între Piața Victoriei și Domeniul Știrbey și va fi disponibilă începând cu ora 14:30 în ambele zile de festival, pe 13 și 14 august. Linia este directă, iar plecările vor fi la aproximativ la fiecare 30 de minute.

La intoarcere, autobuzele vor circula pana la 4 dimineata.

Bilete mai pot fi achiziționate la prețul de 355 lei + taxe din aplicația mobilă Summer Well, din orice shop Orange, pe www.easytickets.ro sau  www.eventim.ro.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.