Fără categorie

FORM Fusion – Cand excelenta transcende gustul si se transforma in arta pura

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

FB_IMG_1470564257515

FORM Fusion este un restaurant cu valente gastronomice multiple, situat intr-o zona centrala a Capitalei.

FB_IMG_1470564262179

Este acea gradina de vara unde simti atemporalitatea spatiului si unde poti calatori cu gustul peste oceane si continente, in timp ce savurezi deliciile preparate cu migala de chef Gabriel Hera.

FB_IMG_1470564248406

Ca si design, locul împrumută elemente distincte din stilul minimalist nordic, un amestec subliminal de linii și elemente de décor.

Localul are in palmares numeroase articole in reviste de arhitectură și urbanism, datorita unui dintre concept care face diferența atunci cand vorbim de FORM. Este vorba de principiul “continuitatea spațio-temporală inside-outside”.

FB_IMG_1470564252826

Concret, pietrele și pavajul de afară se continuă la fel de natural și înăuntru.

E atat de fireasca trecerea incat simti tot locul un tot unitar de la un capat la celalalt.

Creativitatea nu se regăsește doar in arhitectura localului. Și meniul împrumută elemente din bucătăria clasică pe care le redefinește cu ajutorul conceptelor moderne și inovațiilor din zona de cooking. Practic, ingredientele clasice sunt transformate in arta cu ajutorul unor mirodenii secrete si prin multa pasiune.

FB_IMG_1470564243886

Simti contopirea gastronomica dintre Orient si Occident. Aici poti incerca Ramen reinventat cu ajutorul condimentelor japonezd, Hummus pe pat de crema caju, salata Tabouleh, amestecuri exotice de fructe de mare si deserturi rafinate cu fructe macerate in sampanie sau vin.

FB_IMG_1470564281251

Nici partea de băuturi nu este lăsată prada comunului iar diversitatea de vinuri, preparate pe baza de cafea si retete de cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice transforma localul din restaurant eclectic intr-o destinatie perfecta pentru party-uri insolite.

FB_IMG_1470564272902

Localul se află la stradă în zona Vasile Lascăr Nr. 173. Cum ajungi in proximitate ești întâmpinat de un gard verde extrem de fresh și o terasă ce te duce cu gândul la Norvegia, Suedia sau Danemarca, iar iarna poți urmări atent detaliile metalice și modul în care construcția vorbește de la sine.

Form este o experienta totala!

Epilog: Fotografiile au fost realizate cu telefonul Asus ZenFone Selfie.

In imagini v-ati putut delecta cu urmatoarele preparate: Cacciucco cu fructe de mare in stil Oriental ( creveti, caracatita, midii, menta, busuioc, sos de rosii, edamame si ghimbir plus alte mirodenii secrete), ton asiatic pe pat de orez basmati, cerneala de sepie, coulis de piure de morcov, wasabi, para confiata in sampanie, crema de ciocolata, risotto cu trufe, ciuperci si legume speciale.

Si cand ajungeti la Form intrebati de Gabriela. Zambetul ei o sa va ajute sa depasiti momentele in care asteptati dupa deliciile culinare.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.