Fără categorie

XEROX Phaser – O gamă de multifuncționale care sunt mai mult decât atât! Sunt gadget-uri!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Xerox Phaser 6020 şi Phaser 6022 sunt două multifuncţionale laser color A4, cu conectivitate wireless şi soluţii complete de imprimare mobilă. Cu ajutorul lor poți tipări de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv mobil precum smartphone-ur,tablete sau ultrabook-uri.

Mai mult, dacă în locul unde există imprimanta nu se află o rețea wireless funcțională, multifuncționalele sunt echipate și cu funcția versatilă Wi-Fi Direct ceea ce permite oricărui smartphone sau tablete să printeze în siguranță chiar dacă device-urile sunt echipate cu 3G.

Sistemul de imprimare este HI-Q LED, rezoluție 1200×2400 dpi.

Xerox Phaser 6022 asigură o viteză de imprimare de 18 pagini alb-negru sau color pe minut, iar Xerox Phaser 6020 și imprimă 10 pagini color pe minut şi 12 pagini alb-negru pe minut. Toate echipamentele produc prima pagină color în mai puţin de 19 secunde. Noua gamă de echipamente are o capacitate de alimentare cu hârtie de până la 150 de coli.

În plus, multifuncționalele încorporează programele Apple AirPrint și Google Cloud Print2 care fac posibilă imprimarea fără a mai fi necesară descărcarea și instalarea altor aplicații sau programe. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *