Fără categorie

Incercati si voi daca sunteti fumatori: Un fost bancher vrea sa se izoleze timp de 30 de zile pe o insula pustie pentru a scapa de fumat

Spread the love

inxw45dfnz2f6mrrgbptcmrql5huks2ngyze6qzxkveeqtkygzevquklkzmtmn2vkjgvkrcxivku4jbxgm3eamzrgm3dgnrtg5adcmztgq4tsqcpivfu2nrsj5btovkijbgvqnsjlbiuwvszgy3vkusnkvcforkvjzagu4dhl5uaIzolarea este cea mai nouă metodă de a vă lăsa de fumat, cel puţin aşa crede un fost bancher din Marea Britanie. Bărbatul în vârstă de 56 de ani va sta toată luna august pe o insulă pustie din Scoţia pentru a scăpa de obiceiul pe care îl are de mai bine de 40 de ani. El va locui în tot acest timp într-un cort, deoarece singurele construcţii existente pe insulă sunt trei foste adăposturi pentru ciobani, aflate acum în ruină. De asemenea, pe insulă nu există apă potabilă sau electricitate.

Britanicul a mărturisit că fumează aproape două pachete de ţigări pe zi şi este convins că metoda extremă va da rezultate. „Sper, de asemenea, că a trăi pe insulă şi a supravieţui de unul singur mă va ajuta să nici nu mă îngraş, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor când cineva se lasă de fumat”, a adăugat el.Pentru a scăpa de plictiseală, şi-a luat cu el 120 de cărţi în format audio, un telefon mobil şi un laptop cu baterie solară.

Sursa: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.