IT&C

DeGeThal – Un proiect crypto romanesc ALL in ONE

Spread the love

Prima oara am auzit de proiectul DeGeThal al lui Alin George Luca la Dynamite Fighting Show cand a oferit 5.000, respectiv 2.500 de criptomonede DeGeThal (DTM) ca răsplată pentru performanțele reușite în ring.

Astfel, cel mai spectaculos KO al serii a primit 5.000 de DeGeThal, iar învingătorul din cel mai frumos duel a încasat 2.500. DeGeThal este un proiect inedit si atipic pentru piata crypto actuala, iar prețul de pornire este sub un dolar. Momentul de presale poate fi aflat de pe site-ul www.degethal.io.  In plus, miercuri 07.07.2021 de la ora 07:07 pm oamenii pasionati de proiecte crypto autohtone pot veni la restaurant Meadows. Toate detaliile de participare in acest link.

➡ Salut Alin. Cum și când s-a născut proiectul DeGeThal?

Alin: DeGeThal aduce beneficiile tehnologiei blockchain pentru toată lumea. Dorința noastră este să facem criptomonedele accesibile tuturor. Cu DeGeThal ne dorim să puteți tranzacționa și deține monede sau chiar să deveniți un jucător internațional în câteva minute. Toate acestea vor fi disponibile printr-o interfață ușor de utilizat. DeGeThal are la bază un sistem descentralizat opus modulului în care sunt utilizate în prezent majoritatea sistemelor financiare, lucru ce îl face mai rezistent și eficient. Astfel, prin lansarea acestui produs ne propunem să revoluționăm piața criptomonedelor.

Proiectul DeGeThal a început sa fie gândit în urma cu un an, când mă aflam intr-o banca mare din România, mă certam cu ei deoarece nu voiau sa îmi elibereze o anumită suma din CONTUL PRIVAT pe motiv ca nu le-am furnizat documente justificative cu privire la modalitatea de cheltuire a banilor…adică ce vreau sa fac cu banii mei 🙂 . Plus ca totul a culminat cu experiența mea de a-mi retrage un profit rezultat în urma unei investiții  în contul personal, operațiune ce a dus la blocarea contului și săptămâni întregi de discuții pentru deblocarea acestuia. Si totul pentru ca imi place sa investesc in crypto.

➡ Dacă în piața cripto avem Bitcoin și altcoin, toate celelalte proiecte cu sau fără mining, în cazul tău avem proiecte Daps, NFT, ICO, exchange-uri, aplicații iOs și Android, carduri crypto și…DeGeThal. De ce proiectul tău e atât de diferit?

Alin: În piața avem Bitcoin și Altcoin. Intr-adevar, Bitcoin este parintele creator, este parintele ce a dăruit naștere unei noi ere. Daca pana la apariția Bitcoin se considera a fi imposibila aceasta soluție, de a avea ceva descentralizat și cu trasabilitate, dupa dezvoltarea primului blockchain totul a căpătat sens.
Acum la peste 10 ani de la aceasta creație, ne aflam într-o situație în care majoritatea bancilor blochează totul, nu sunt de acord cu acest sistem, deoarece isi pierd din comisioanele lor. Nu este nimic greșit sa plătești pentru un serviciu, este de înțeles doar ca… sa profiți fără mila de oameni, asta nu mi se mai pare logic. S-au dezvoltat mii de proiecte pe Crypto, multe sunt utile prin tehnologia noua ce o aduc sau anumite servicii, ori probleme ce le rezolva, însă majoritatea sunt doar proiecte fără o reala utilitate.
Noi, prin DeGeThal, ne dorim sa facem diferența pentru fiecare persoana în parte, dorim ca oamenii sa se poată bucura de banii lor așa cum isi doresc, dorim sa ii ajutam sa isi gestioneze și sa isi cheltuie banii așa cum considera ei de cuviință.
Vrem ca userii nostri sa isi primească salariul în walletul DeGeThal, de acolo ei pot face diferite operatiuni crypto-fiat, isi pot deschide conturi multicurency și pot transfera banioriunde în lume la costuri operationale extrem de avantajoase pentru ei. În plus, userii vor beneficia de comisioane preferentiale dacă vor deține în walletul lor moneda DTM.
Si asta nu e tot. Walletul va avea 3 moduri de utilizare câte una pentru fiecare tip de user :
1. O interfața foarte simpla, o interfața ce iti permite doar sa vizualizezi conturile, ce bani sau crypto ai în conturi și iti va permite sa selectezi ordinea în care dorești ca ele sa fie debitate în momentul unei plăti ( de ex, dacă ai cont de Ron, cont de Eur, cont de BTC, cont de TRX dar și cont de DTM, poți sa ți le așezi în ordinea în care vrei sa ți se ia bani de pe ele. Daca plătești ceva cu o valoare mai mare decât este pe primul cont, se ia din acel cont toată suma și se completează cu banii de pe următorul cont si aici vorbesc inclusiv de conturile de crypto).
2. A doua interfața permite vânzarea sau cumpărarea de crypto intr-o maniera extrem de ușoară, cu anumite opțiuni ce fac posibila pana și interacțiunea cu crypto a userilor ce nu au cumparat vreodată crypto.
3. A 3-a interfata dezlănțuie posibilitățile celor ce fac trading cu crypto, optiuni avansate destinate traderilor cu experiență. Pentru a schimba intre interfețe, doar faci swipe left-swipe right, este atât de simplu.

Practic cu DeGeThal ai totul la îndemână, foarte ușor și simplu…de ce sa te mai complici cu 100 de carduri și aplicații când poți avea DeGeThal ?

Iti las un material video ca sa intelegi succint proiectul

➡ Știu că urmează să lansați și voi o campanie de presale. Să înțeleg că aveți un token al vostru? Poți să ne povestești mai mult despre utilitatea lui?

Momentan suntem în etapa de private sale urmeaza după data de 15 iulie sa intram în presale. Tokenul actual va fi înlocuit de moneda DTM în momentul lansării propriei rețele blockchain. Aceasta rețea este impetuos necesară asigurării securitatii aplicației cât și dezvoltării proiectului, prin emiterea de smart contracts de către terți , cât și integrarea sistemului către alte entități,

Moneda va fi necesară guvernării rețelei dar va fi foarte utila și la plăti, veti putea plăti orice achiziție online cât și offline, însă un rol foarte important îl va avea și faptul ca, pentru a beneficia de comisioane de rețea reduse  pentru transferuri în FIAT și tranzacții crypto va trebui sa dețineți în wallet un anumit număr de DTM, astfel ca acest lucru ne asigura menținerea sau creșterea prețului monedei, cat și rewarduri oferite prin noduri de rețea și agentii de staking.Urmează sa intram în perioada de presale și vom dezvolta aplicația demo pentru a permite userilor sa testeze soluția noastră ,sa ii facem sa conștientizeze ce dorim sa construim , astfel încât sa ne înțeleagă soluția, dar umeaza și sa atragem investitori pentru proiectat și parteneri de imagine cu care sa ne asociem.

➡ Un sfat pentru cititori. De ce crezi că ar trebui să investească în proiectul tău?

Un sfat…dacă ar fi sa dau un sfat…acela ar fi sa studiați întâi proiectul nostru, sa ne înțelegeți soluția și sa va alăturări proiectului.
Este un proiect pe lunga durata,asa ca trebuie ca userii sa înțeleagă în profunzime toată călătoria noastră,si ceea ce ne așteaptă.

➡ In incheiere, cateva cuvinte despre tine.

Sunt un om de afaceri din Galați, am crescut intr-o familie extrem de modesta și fără posibilități financiare, am început sa fac afaceri de la varsta de 24 de ani, mi-am dezvoltat abilități de afaceri prin experiențe acumulate în Europa unde am și locuit o buna perioada de timp, am revenit din Diaspora acum 3 ani din dorința de a crea ceva acasa, pasionat de sporturi cu motor si cripto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.