Atelier de Idei, Creatii, Social, Tineri

BOGDAN UNGUREANU: Cand spui folk, spui muzica. Cand spui Numerologie, spui muzica intregului Cosmos

Spread the love

Bogdan Ungureanu este Numerolog si Consultant pentru Relatii Inter-Umane. Bogdan a acumulat o experienta vasta in interactiunea cu oameni din peste 10 tari din Europa si Asia. Si-a inceput cu multi ani in urma procesul de dezvoltare personala si spirituala, a explorat multe terapii alternative si s-a dedicat studiului numerologiei. Tot Bogdan este fondatorul Numerosfera și Folkusor, dar toate detaliile despre aceste proiecte si nu numai in interviul urmator… Daca esti atras de numerologie, ezoterism, regresii, terapie cranio-sacrala, reiki, energii, astrologie vedica, nu ai voie sa ratezi acest interviu.

➡ Salut Bogdan. Cum se impaca folk-ul cu numerologia? Unde crezi tu ca se intersecteaza?

Se intersecteaza peste tot, caci muzica este peste tot in Cosmos, nu numai in sunetele pe care le percepem cu urechea fizica. Numerologia este forma esentiala de a descifra muzica intregului Cosmos, a intregii creatii din care facem parte. In viata noastra, totul este similar si totul vibreaza. Cum e Sus, asa e si Jos, cum e Jos, asa e si Sus, spre a se implini unul si acelasi sens.

Muzica (inclusiv Folkul) este esentialmente formata din note muzicale, ce au corespondenta in cifre. Daca veti cerceta, veti afla ca Pitagora este cel ce ne-a vorbit si a catalogat notele muzicale asa cum le stim azi si tot el ne-a dat Numerologia, asa cum o stim azi. Intelegand arhetipurile cifrelor descifram viata si dinamica vietii in totalitate. Cand combinam cifrele, obtinem numere. Cand combinam notele muzicale, obtinem muzica pe care o ascultam cu urechea fizica. Ca sa nu mai spun ca si literele ca si notele notele muzicale, au corespondenta in cifre. Muzicianul face si desface muzica din notele muzicale, Numerologul face si desface muzica Vietii din cifre.

Cand spui folk, spui muzica. Cand spui Numerologie, spui muzica intregului Cosmos.

➡  De la folkusor la numerologie e doar un capitol din viata ta. Povesteste puțin cum ai trecut prin experienta antreprenoriatului intr-o perioada când acest domeniu era „no mens land” si cum ai ajuns sa coordonezi un departament de IT intr o corporație?

Cand am terminat liceul, am simtit ca e timpul sa ma desprind de a le mai cere parintilor bani. Mi-am luat job la stat (in 1987 nu erau prea multe alte variante), am intrat la Politehnica la seral, am facut 9 luni de armata, apoi m-am apucat efectiv de treaba. Am lucrat initial ca muncitor intr-o hala de productie la Institutul de Aviatie, apoi am trecut la proiectare, caci deh, urma sa devin inginer. Mare lucru nu mi se dadea de facut, castigam destul de putin, dar ma simteam mult mai liber si nu mai eram nevoit sa cer parintilor bani de buzunar.

Nu ca nu mi-ar fi dat bani de buzunar, dar de mic m-am educat sa fiu pe picioarele mele si sa nu depind de mama si tata, atat cat pot. Se numeste intarcare si animalele, spre deosebire de oameni sunt mult mai eficiente in a trece prin acest proces. In 1992 am vazut o oportunitate in a ma angaja intr-o mica editura privata, unde am descoperit lumea tiparului si lumea computerelor si am inceput sa invat sa lucrez cu ele si sa ma dezvolt in lumea antreprenoriatului.

Am invatat tehnoredactare si tehnica tiparului offset. Am vazut o oportunitate de a castiga bani peste salariu, din producerea de carti de vizita pe care prietenii si cunostintele mi le solicitau. M-am extins in a face etichete si meniuri pentru magazinele de carne si respectiv pentru restaurante. Asta mi-a hranit creativitatea si asa am invatat desktop publishing si design de publicitate. Asa cum a invatat chitara autodidact, asa am invatat si despre tipar, desktop publishing si despre computere, imprimante si copiatoare.

Dupa o vreme am preluat editura in care lucram si m-am trezit mic antreprenor, cu angajati. Unii dintre angajati aveau dublul varstei mele si aveau copii acasa. Cautam sa fac de toate: sa identific clienti, sa negociez preturi, sa fac aprovizionare cu materiale, sa fac creatie, iar in paralel sa fiu atent si la moralul meu si al oamenilor cu care lucram. E important sa tii oamenii motivati si salariul nu este mijlocul cel mai eficient in a face asta cu angajatii. E important sa tii si clientii multumiti, atat cat depinde de tine. Tehnoredactam noaptea, pentru ca ziua alergam dupa materiale, hartie si cerneluri si livram materialele tiparite. De multe ori nu mai ajungeam cu banii acasa pentru ca trebuia sa platesc marfa si angajatii. Cel mai dificil era cand mai erau si prime de Craciun si de Pasti de oferit angajatilor. Pentru un antreprenor cu angajati, zilele libere (asa numitele Public holidays) sunt adesea o povara.

Ceilalti se relaxeaza, eu nu puteam face asta. Nu poti face productie in zilele de sarbatoare nationala, dar cheltuielile curg. Se nascuse deja fiica mea si viata de familie imi cerea de asemenea atentia. M-am imprastiat in atatea activitati, aveam si roluri profesionale de jucat, dar si roluri in familie (de sot, de iubit, de tata, de fiu, de frate, de ginere), dar si de prieten si amic cu o multime de oameni. Am cautat sa le fac pe toate cat mai bine si sa-i „tin” pe toti fericiti, dar incepeam sa ma pierd pe mine si habar nu aveam de asta.

Nu stiam la vremea aceea ca nu poti face pe nimeni fericit, decat pe tine insuti. Si nici ca nu poti neferici pe nimeni, decat tot pe tine insuti. Prin 1999 vedeam cum falimentez afacerea pe zi ce trece si cautam orice numai sa ies din papucii de antreprenor si sa merg undeva unde sa-si bata altii capul cu asta. Voiam sa ies din antreprenoriat si mai ales din cel poligrafic.

Interesul meu de cunoastere in lumea tipografiei se terminase si voiam sa schimb domeniul cu totul. M-am angajat colaborator intr-un proiect american, care organiza evenimente prin care judecatorii romani invatau de la judecatori americani despre legea falimentului. Am lasat afacerea mea sa moara si usor usor am intrat in lumea businessului facut de avocati si juristi.

In 2001 m-am angajat in cea mai mare casa de avocatura din Romania de la vremea aceea. Corporatie de legal business. Alt nivel, alte responsabilitati, alta lume si alt domeniu de dezvoltare profesionala si personala. Experienta acumulata in lucrul cu oamenii si cu computerele m-au ajutat enorm, fara sa mai am grija managementului afacerii in sine. M-am pus pe invatat sisteme IT, retelistica si telefonie, mi-am luat certificari de la Microsoft si am invatat mute de la colegii mei din Londra, am calatorit in zeci de tari si am cunoscut sute de oameni.

Am patruns in industria de Legal business la cel mai inalt nivel posibil in Romania si in Europa. M-am specializat in suport IT pentru avocati si pentru multi ani, Budapesta si ulterior Praga au devenit a doua casa pentru mine. Am muncit mult si cu multa pasiune, caci la vremea aceea lumea computerelor mi se parea fascinanta si plina de seva. Prin 2010 am atins maximul de dezvoltare ca si IT-ist intr-o casa de avocatura, devenig International IT Manager in Kinstellar.

Asa cum sunt eu ca personalitate, odata ce cunosc suficient intr-un domeniu, interesul meu dispare si caut ceva nou. Deja prin 2012 nu mai simteam ca IT-ul ca industrie ma mai pasioneaza. M-am reinventat si am inceput sa fac coaching si mentoring, comunicare si am inceput sa dau si altor colegi din experienta acumulata. Am realizat cat de implinitor este sa mentorizezi alti oameni, sa le oferi din preaplinul experientelor tale si sa-i insotesti sa se dezvolte la randul lor. Totul in viata asta se rezuma la experientele pe care le cauta sufletul.

➡ Sa ne întoarcem la prezent. Cum ai descoperit numerologia?

Numerele m-au fascinat de cand ma stiu. Am invatat matematica la scoala si apoi in facultate, dar nu gaseam intregul rost al studiului matematicii, asa cum mi se preda la scoala. Nu intelegeam la ce mi-ar folosi practic. Apoi l-am descoperit pe Anatol Basarab. Prin 2013 i-am citit cartea – Numerologia in viata fiecaruia.

De aici mai departe, mintea mea analitica s-a bucurat, gasind bucata lipsa din studiul matematicii din scoala. Am inceput sa studiez tot ce se putea despre Numerologie si acumuland intrebari si nelamuriri, m-am dus la cursul de Numerologie a lui Anatol. De aici, totul a venit de la sine. Am gasit unealta cea mai potrivita mie pentru a ma intelege si a ma autocunoaste mai profund si mai exact decat orice alta metoda practico-analitica pe care am cunoscut-o si inainte si mai ales ulterior de a descoperi Numerologia. Da, e adevarat ca stilul si forma in care Anatol Basarab mi-a revelat Numerologia a contribuit enorm.

➡ De la ezoterism la matematica. Tie care parte din numerologie te fascineaza?

Numerologia este studiul si cunoasterea vietii din perspectiva calitativa. Este ezoterica si va ramane ezoterica. In plus, a fost foarte multa vreme ocultata. Nici acum nu este accesibila oricui, desi au aparut mereu mai multi pe Internet care practica Numerologia online. Multi veniti, putini chemati. E nevoie sa ai un anume nivel de dezvoltare a constiintei pentru a accesa esenta Numerologiei si a o putea practica asa cum se cuvine. Si asta cere timp, practica multa, straduinta, smerenie, sinceritate. Acestea se capata dupa o vreme in care muncesti pe branci. Nu exista indoiala asupra exactitatii numerologiei, ci doar asupra nivelului de calificare si experienta a numerologului.

In acelasi timp, pentru ca orice fiinte umana traieste si in planul subiectiv (nevazut) si in cel obiectiv (vazut, material, masurabil, palpabil cu simturile de baza), Numerologia are si aplicabilitate practica. Numerologia poate fi adusa din planul nevazut in planul material, cu limitarile de rigoare. Un Numerolog experimentat si conectat la bunul simt si la legile spirituale, vesnice si nemuritoare stie cum sa ghideze oamenii in mod practic prin viata lor.

Prin urmare, asta este partea care ma pasioneaza cel mai mult. Numerologi, combinata cu tehnici de coaching si psihoterapie este extrem de puternica in a gasi cele mai potrivite intrebari si cele mai potrivite raspunsuri pentru fiecare om care cauta sa se dezvolte atat psihofizic cat si psiho-emotional. Orice intrebare contine in ea si raspunsul cel mai potrivit, aici e cheia. Arta este de a gasi cele mai bune intrebari pentru problema omului, iar raspunsurile vor veni de la sine. Credinta mea de neclintit este ca Totul vine de la Sine cand esti tu insuti.

➡ Si daca tot am intrat in zona de energii karmice, spune ce crezi tu despre Cheile Genelor, despre regresii, despre hipnoza asistata?

Exista o ramura a Numerologiei care trateaza in mod explicit partea karmica. Chiar si Numerologia Pitagoreana se impleteste cu Numerologia karmica si cu Taro-Numerologia. Si acestea se impletesc perfect cu Astrologia si cu Cheile Genelor si Human Design-ul. Eu am si formare in Psihoterapie. Insa, ca orice terapeut si coach constient de sine, sunt si client constant al psihoterapiei si am experimentat de multe ori sedinte de regresii, de multe ori ajungand sa ma reconectez cu unele din vietile mele anterioare.

Imi fac autohipnoza, atat cat pot, insa, asa cum nu cunosc medic stomatolog in stare sa-si scoata singur o masea sau sa-si faca singur tratament la dinti, asa si eu am nevoie sa merg la coaching si psihoterapie. Apropos, NumeroCoaching-ul si Coachingul ca tehnica, in general, te tine departe de psiholog, care psiholog te tine departe de psihiatru.

Daca jungi la psihiatru, cu tot respectul pentru aceasta profesie, deja este mult mai dificil pentru om sa se refaca, datorita medicatiei chimice pe care psihiatrii le administreaza. Cheile Genelor contin ele insele codificari in cifre si numere, care nu sunt deloc intamplatoare. Totul este intercorelat si interconectat, dupa princpipiul de care am amintit mai devreme: Cum e Sus, asa e si Jos. Si eu sunt pasionat de Cheile Genelor, la fel cum am fost o perioada de Human Design si de Astrologie.

Faceam acum cativa ani niste ateliere in care eram eu, ca Numerolog, o prietena ca Astrolog si o alta ca Psiholog. Si era fascinant cum fiecare om care particpa isi lua vaaloare de trei ri, trecand pe la fiecare dintre noi cate 15 minute. Si toate cele 3 puncte de vedere eram complementare. O sa reiau genul acesta de ateliere, in care as dori sa includ acum si pe cineva care sa faca Cheile Genelor. In genera, aceste cunoasteri sunt extraordinare pentru o diagnoza exacta, apoi e nevoie ca omul sa treaca efectiv prin procese de Constelatii Familiale si hipnoza sau NLP sau alte metode psihoterapeutice, pentru a face vindecari emotionale si karmice rapide si ireversibile. Numerologia ne arata foarte clar si exact despre zicala ca pestele de la cap se impute si de la coada se curata.

Orice boala fizica are un inceput in sfera psiho-emotionala  inca din copilarie (si de multe ori inca din vietile anterioare, scrise in epigena noastra). Eu fac vindecari emotionale cu mine insumi de ani de zile, caci cel mai important om din viata mea sunt eu si am inteles demult ca daca emotional sunt echilibrat si armonios, viata mea este si ea armonioasa si echilibrata.

➡ Organizezi cursuri, seminarii despre numerologie?

Da, am inceput inca din 2014 sa fac analize numerologice prietenilor si cunoscutilor. Am prins curaj si din 2015 organizez numeroateliere si cursuri de numerologie si sunt mandru de mine acum, cand vad cum oameni care au fost la aceste evenimente sunt acum prezenti in lumea numerologiei, tinand ei insisi cursuri sau ateliere pe teme de numerologie si dezvoltare personala. Am cautat si continui sa caut sa scot la iveala partea practica a acestei cunoasteri maiastre, astfel incat oamenii sa se poata folosi cat mai eficient de numerologie spre a se cunoaste mai bine si a isi observa felul lor natural de a fi, precum si comportamentele, spre a-si dezvolta afacerile mai sanatos si mai rapid si spre a-si imbunatati relatiile (fie de cuplu, cu copiii si rudele sau cu proprii lor angajati sau colegi de birou).

Mi s-a intamplat de multe ori sa ma intalnesc cu cineva care sa-mi spuna: „Mi-ai spus tu candva, la o consultatie de numerologie lucrul asta si m-a ajutat foarte tare…”. Ma simt recunoscator cand oamenii imi spun ca i-am ajutat candva si viata lor s-a imbunatatit de atunci. Raman, la randul meu, recunoscator mentorilor mei de la care invat si care ma inspira continuu sa merg inainte si sa ma dezvolt.

Da, eu am doi de trei in matrița (matricea) mea psiho-energo-informativa, ceea ce Numerologic se traduce – printre altele – ca eu invat cel mai bine pe masura ce-i invat pe altii. Asa ca si Numerolgia am invatat-o cel mai bine spunand si altora despre ea. Asa am invatat de-a lungul anilor cel mai eficient, inca de mic copil. In 2015 am fondat Numerosfera exact ca un concept prin care sa pot livra si altora din cunoasterea si experienta pe care o acumulez. Acum lucrez la un nou concept care se numeste SelfFi (A fi tu insuti) si atunci, Totul vine de la sine.

Prin SelfFi combin Numerolgia cu tehnicile de coaching si cele de Hipnoterapie. Mi-am propus sa ajung la cat mai multi dintre aceia care cauta sa se redefineasca sau sa-si gaseasca un nou drum in viata si vor sa-si faca si alegerile din ceea ce sunt ei acum, nu din ce erau candva. Noi ne schimbam celulele trupului fizic zilnic, daramite gandurile si aspiratiile si dorintele si nevoile. Nu putem functiona azi cu credintele si pattern-urile din copilarie. Mai ales ca multe din ele nu sunt ale noastre, ci ale parintilor nostri. Bineinteles, daca vrem sa ramanem tot timpul cu privirea la trecut – si atunci vom merge cu spatele catre viitor, putem alege sa gandim ca in copilarie si sa alegem din traumele emotionale dobandite atunci.

Este clar, dovedit stiintific ca fiecare om are rani emotionale pe care e important sa si le vindece cat mai mult posibil. In marea majoritate, oamenii nici nu stiu despre asta si traiesc intr-o inconstienta foarte confortabila, insa bolnavicioasa de-a dreptul, la propriu. Si eu, pana pe la 43 de ani am muncit asiduu sa indeplinesc lista de dorinte ale tatalui meu. Si am bifat-o mai mult decat perfect, inca din frageda copilarie, doar ca la un moment dat, sifleteste nu ma mai simteam implinit. Atunci m-am prins ca e timpul sa ma ocup si de lista mea proprie de dorinte si aspiratii, asa ca m-am ”apucat” de mine, cum se spune. Habar nu aveam cine sunt eu la acel moment, ce fac eu de fapt in viata mea matura si ce am dobandit cu adevarat din ceea ce cautam sa dobandesc. Dobandisem tot ce imi doream, pe plan material, dar sufleteste simteam ca sunt pe nicaieri. Acum ma simt de mii de ori mai implinit sufleteste, emotional, chiar daca pe plan material am renuntat sa mai detin multe lucruri si bunuri materiale.

➡ Spune cateva insight-uri din activitatea ta de numerolog. Uite, iti las ca provocare data mea de nastere 23.12.1983 sa vad ce poti sa imi spui despre 🙂

E fascinant sa observi cum se lumineaza chipul omului in momentul in care incep sa-i spun cate ceva din ceea ce mi se reveleaza din data sa de nastere. Multi mi-au spus ca sunt primul om care i-a vazut asa cum sunt ei, de fapt.

Faptul ca esti nascut intr-o zi de 23 (2+3=5), spune despre tine ca esti in esenta un 5. Adica un non conformist, animat de dorinta interioara de a fi liber si nestingherit de sabloane, proceduri si limite impuse. Ai fler la afaceri, iti place sa risti, iti place sa te joci, sa fii pe scena, sa te vada si sa te admire lumea. Glumet din fire, iei totul in joaca si nu-ti planifici prea mult ce vrei sa faci.

Te pictisesti repede si dorinta de aventura, calatorii si petreceri te anima mai tare decat a te aseza la casa ta sa traiesti dupa traditii si canoane. Rebeliunea si lupta impotriva limitarilor de orice fel este o a doua ta natura. Apropos, felul umoristic si glumet in care tu poti spune adevarul crunt ajunge sa fie luat mai in serios decat daca ai face o drama din asta. Un cinci intotdeauna va cauta libertatea mai presus de orice. E posibili sa-ti placa mai mult sa iti fluturi parul in vant mergand pe o motocicleta decat sa te lasi constrans de nu stiu ce limitari care sa-ti aduca bani multi cu pretul libertatii de miscare si de aventura.

Masca ta sociala este descrisa de vibratia lunii de nastere, 12 (1+2=3). Deci, lumea te percepe ca pe un om social, plin de viata, dornic de a comunica si de a crea legaturi si relatii sociale. Toti asteapta de la tine sa fii sufletul petrecerii, sa le spui mereu noutati, sa creezi conexiuni intre oameni si intre idei. Ai cifra destinului 11, adica 2.

Numarul 11 este foarte complicat si creeaza framantari interioare mari. Te simti ca si cum esti intre doua lumi, cu amandoua te intelegi, dar nu apartii niciuneia anume. Treaba ta in viata asta este sa te lamuresti pe tine asupra tainelor vietii si mai ales asupra lumii tale emotionale. Cauta sa traiesti o gama cat mai mare de emotii si sa-ti exprimi emotiile, nu sa le ascunzi sub pres. Esti foarte incapatanat, ai o vointa puternica si-ti place sa-ti  domini interlocutorul din start.

Pe de alta parte, ai o inteligenta emotionala foarte mare, ai forta cuvantului rostit. Si ai capacitati paranormale de bioterapeut. Esti foarte influentat de fazele lunii, deci atentie la emotiile tale la eclipsele de Luna sau cand sunt momente astrale importante legate de Luna. Esti plin de energie si esti in continua miscare, foarte greu pentru tine sa stai locului fara sa faci ceva. Fie ca te simti suparat si nervos, fie ca te simti foarte bine, asta se va simti la kilometri distanta. Emotional esti extrem de puternic si influentezi totul in jurul tau cu starile tale emotionale, inclusiv plantele si animalele, daramite oamenii.

E greu sa tii secretele, caci iti place sa spui ceea ce ai aflat nou, ai calitatii foartee bune pentru a fi un jurnalist de succes. E foarte important sa-ti dezvolti spiritul de observatie si sa te conectezi cat mai mult la spiritualitate, tocmai pentru ca ai cifra 7 in coada codului tau numerologic. Una dintre provocarile tale pe care le ai de rezolvat este exact sa nu te mai joci cu emotiile si cu cuvintele si sa intelegi ca ai un dar enorm pe care e necesar sa-l transformi, prin harnicie, intr-un adevarat har.

O influenta puternica si constanta in viata ta este mama ta, care e este foarte prezenta in tiparele tale comportamentale si in alegerile pe care le faci si acum, mai mult decat banuiesti. Iti place sa fii cineva in lume si sa poti sa dai ceva lumii din ceea ce esti si stii. Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc deocamdata aici.

➡ Ne intoarcem la folk. Pe unde ai avut concerte, spectacole, ai un moment epic care ti-a ramas evergreen?

Am creat Folkusorul din dorinta mea de a ma manifesta si de a da spatiu si altora sa se manifeste cantand la chitara si cu vocea. Deja sunt 8 ani de cand am inceput asta, avand experienta de o viata de a canta cu prietenii si pentru prieteni. Am facut concertele in felul meu, la inceput intr-un pub pe strada Dianei 11, apoi m-am mutat in diverse locuri unde am gasit sprijin si entuziasm pentru acest proiect de suflet.

Am creat un fel de traditie sa cantam folkusor de 1 Decembrie, apoi de Dragobete, apoi de 1 iunie si in luna septembrie. Intre aceste patru repere calendaristice, am avut concerte si in amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National cat si pe plaja, la mare, in Jupiter, dar si pe scena Teatrului  din Miercurea Ciuc si in Centrul Vechi, la True Club.

Am organizat o perioada concertele la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, pentru ca aveau o terasa generoasa vara. Ultimele trei concerte le-am facut la HashTag Pub, unde si acum cativa ani am facut folkusor, pe cand se numea La Piazzetta. Fiecare Seara de Folkusor a fost epica in felul ei, mai ales prin calitatea celor care vin acolo si canta impreuna cu noi, cei 6 oameni care formam acum Trupa de Folkusor.

In opt ani de zile au fost mii de oameni care au trecut pragul folkusorului si m-am bucurat ca foarte multi artisti profesionisti mi s-au alaturat in acest spatiu cu stare de bine.

Un moment deosebit in ultimii ani a fost concertul pe plaja de la Jupiter, avand in fata peste 800 de oameni cantand la unison, in spatele lor se vedea marea, iar pe plaja ardea un imens foc de tabara, care chiar a facut atmosfera sa fie unica si de neuitat.

➡ In final, un mesaj pentru cititori

 Totul in viata este similar, inspiram si expiram, intram si iesim, primim si daruim. E nevoie sa functionam in ambele sensuri ale aceleiasi directii. Ceea ce ne place azi e foarte posibil sa nu mai dorim maine. Si totusi, in majoritatea cazurilor, ramanem atasati de ieri si ne miram (sau ne plangem) ca nu mai vine maine. E important sa ne detasam de ceea ce ieri ne era de folos, dar acum e inutil. Asta include relatii, bunuri materiale, inclusiv bani, concepte, credinte, emotii.

Daca sufletul sufera, mai devreme sau mai tarziu, va suferi si trupul fizic. Daca ne ingrijim de sa avem sanatate emotionala, avem si sanatate fizica. Majoritatea oamenilor traiesc una sau doua emotii de-a lungul intregii vieti, iar acestea sunt frica si rusine. Devine o zona de confort atat de mare incat nu mai vor sa iasa de acolo nici cu pretul vietii.

Viata ne-a fost data pentru a o trai, altfel ne va traia ea pe noi. Pentru a trai experiente cat mai variate care sa ne ofere emotii cat mai variate. Asta imbogateste sufletul si tine trupul sanatos. Ca sa stii cine esti, e nevoie sa te cunosti. Cunoaste-te pe tine insuti si asa vei cladi lumea pe care ti-o doresti cu adevarat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.