Fără categorie

Vrei sa traiesti pentru doua ore o viata de furnica? Vezi ANT-MAN in format 4Dx!

Spread the love

Afis_Omul-Furnica (Ant-Man)Te-ai simțit vreodată, trecând pe lângă un zgârie-nor, ca o furnicuță? Ei bine, în „Omul-Furnică” – cel mai nou film cu supereroi din Universul Cinematografic Marvel, care are premiera pe 17 iulie –, chiar ai ocazia să experimentezi această senzație, la propriu. În plus, un zbor pe o insectă uriașă, mirosul de praf de pușcă, curenții puternici de aer care suflă pe lângă urechi, dar mai ales aventura unui erou mititel într-o lume uriașă sunt cele mai tari senzații de care spectatorii se vor bucura în sala 4DX din Cinema City Mega Mall, în timpul blockbusterului „Omul-Furnică”.

Dotat cu abilitatea extraordinară de a se micșora ca dimensiuni în timp ce crește ca forță, Scott Lang (Paul Rudd) trebuie să-și accepte eroul interior și să-l ajute pe mentorul său, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), să protejeze secretul ascuns în spatele uluitorului său costum de Om-Furnică. Pym și Lang trebuie să ducă la bun sfârșit un jaf care va salva lumea.


Și în timp ce Scott Lang, cu ajutorul costumului său high-tech, se micșorează, spectatorii vor avea ocazia să vadă viața prin intermediul acțiunilor eroului. Atunci când Scott se transformă în Ant-Man și trebuie să treacă de un paznic sărind peste mâna acestuia, spectatorii vor simți viteza cu care sare și vor avea senzația că se mișcă cu viteza unui glonte. Mai mult, când eroul nostru încearcă să se deplaseze printre clădirile uriașe, audiența va fi absorbită complet de acțiune, simţind scaunele din sală mișcându-se în față și în spate, mișcări combinate cu rafale puternice de aer și cu miros de praf de pușcă.

Ochelari Master Image 1Un alt punct la care spectatorii trebuie să fie foarte atenți este diferența de mărime dintre lumea reală și dimensiunea Omului-Furnică. Când Scott apasă butonul roșu al costumului său în cada de baie, se micșorează rapid, și pe măsură ce se micșorează, mișcările scaunelor și întreaga atmosferă din sală creează un sentiment extrem de realist al transformării sale. Scaunele se mișcă în față, în spate, spre dreapta, spre stânga, pentru a recrea căderea vertiginoasă spre canalul de scurgere din cadă. Iar rafelele de apă care stropesc spectatorii sporesc efectul acestei transformări spectaculoase.

Iar când Ant-Man ajunge întâmplător într-un club de dans, spectatorii vor avea ocazia de a zâmbi la încercările eroului minuscul de a scăpa de pantofii cu toc înalt care sunt pe cale să îl strivească.

Însă cu adevărat memorabile sunt secvențele urmăririlor, cu zboruri ce îți taie respirația, pe măsură ce eroul se întâlnește cu nenumărate insecte zburătoare, iar pe la urechile spectatorilor vor trece curenți de aer și sunete ce imită bâzâitul insectelor. Pregătește-te să fii în mijlocul acțiunii, printre insecte și zgârie-nori, și ține-te bine de scaun!

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *