Fără categorie

CINEMA CITY – O experienta totala, film, show live si premii!

Spread the love

1181_CC_Summer_Promo_11_1Va spuneam recent  ca CINEMA CITY a pregatit pentru aceasta vara peste 850.000 de premii pentru spectatori, iar cele mai ravnite raman, bineinteles, vacantele in Grecia si croaziera pe Mediterana.

Dincolo de campanii, concursuri si promotii, CINEMA CITY s-a detasat de concurenta si la capitolul inovatii in tehnologie atunci cand vorbim de IMAX 3D sau experienta 4DX.

Si pentru ca vor sa-ti ofere experiente totale, in aceasta vara CINEMA CITY nu se va limita doar la inovatii tehnologice si invitatii la concurs ci promite surprize chiar in salile de cinema inainte de proiectiile cinematografice.

Despre ce e vorba ?

➡ Stinge lumina si porneste proiectorul!

Nu mai e un secret pentru nimeni piesa lui Ruby – Stinge lumina. Pentru o usoara improspatare de memorie va las si un clip.

Nu o sa va intalniti cu Ruby pe scena, cel putin nu acum 🙂 O sa va intalniti cu Ruby cu siguranta in sala de cinema pentru ca vedetele din show biz vin frecvent la premierele cinematografice pentru ca CINEMA CITY nu e doar un cinematograf, e o experienta de socializare, de relaxare si buna dispozitie.

Dar ca sa nu va mai tin in sah, o sa va spun, concret, la ce va puteti astepta cand mergeti la un film proiectat in salile Cinema City. De exemplu eu am fost aseara la proiectia TED 2 in AFI Cotroceni si, inainte sa inceapa filmul, dincolo de momentele cu reclame si trailere, la un moment dat s-a stins lumina, Nu, nu  a stins-o Ruby si…chiar acolo, dintre noi, printre noi, pe langa noi au aparut ei – Stripperii.

 Nu glumesc! Toata sala, in special publicul feminin era in delir pentru ca traiau mai ceva decat o experienta 4DX un moment dintr-un film care urmeaza sa fie lansat – Magic MIKE XXL (Am si concurs pentru acest film cu doua invitatii duble)

Pe scurt, sunt sanse mari ca in aceasta vara atunci cand mergeti la un film intr-un din cele 18 cinematografe din tara sa va treziti inainte de proiectia unui film ca primiti mai mult 😀

Enjoy the Cinema City Experience!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.