Fără categorie

VIN CONCEDIILE!? Destinatii perfecte in tara noastra – ROMANIA! FOTO si VIDEO

Spread the love

Stau si ma gandesc unde sa-mi fac concediul in acest an… Si multi incearca sa ma corupa sa merg in Bulgaria, in Croatia, in Grecia, dar ii intreb senin – ROMANIA ce are!?

Noi, tinerii de astazi, tinerii ca mine, ca tine, suntem elitele de acum, suntem elitele din 2020. Nu putem sa vrem sa devenim oameni politici daca nu incepem de azi sa ne construim ca politicieni, ca purtatori de cuvant, ca ambasadori de brand pentru turismul romanesc.

Vrei ceva spectaculos de autentic !? Intra aici pentru rezervare la hotel in Bran Moeciu.

Nu putem sa devenim lideri de opinie daca nu ne exprimam acum. Nu putem sa avem credibilitate in societate daca nu ne castigam de azi credibilitatea indiferent ca vom deveni oameni politici, activisti in ONG-uri, profesori, doctori, ingineri sau jurnalisti.

Criticati multi dintre voi serviciile de turism din Romania dar faceti ceva sa schimbati lucrurile!? Eu va arat un loc unde lucrurile se petrec altfel, se petrec la standarde europene pentru ca ei au invatat singur respectul… Care e locul? Vreti mare? Incercati hotelul Riviera in Eforie Sud.

 Si acum va intreb retoric? Ati avut nevoie de profesori sa descoperiti primul sarut?

Ati avut nevoie de profesori sa invatati sa iubiti, sa va indragostiti? Ati avut nevoie de profesori ca sa va traiti tineretea cand dansati pe plaja? Prin urmare, asa cum ati invatat singuri de la viata cum sa va traiti viata, de ce sa nu invatati singuri sa va cunoasteti propria istorie, propria identitate, propria tara, propriul turism – SANATOS, NATURAL, TRADITIONAL. Mai mult decat atat.

Avem facebook, avem skype, avem twitter. De ce nu am cauta sa invatam de la jurnalisti, de la istorici, de la oameni politici care sunt deschisi spre web 2.0? Asa cum folosim facebook ca sa urcam fotografii cu noi, haideti sa folosim facebook-ul pentru a REVOLUTIONA cu adevarat comunicarea despre tara noastra, despre turismul romanesc.

Stiu ca pot parea utopic si pur idealist…Dar tot utopica a fost si ideea ca omul poate sa zboare pana a aparut Traian Vuia…Tot utopica a fost si prezenta OMULUI pe Luna, pana cand nu s-a nascut Conrad Haas pentru ca trebuie stiut ca Rachetele expediate de la Cape Kennedy şi aripile „Delta” au fost inventate la Sibiu încă din 1555!

Racheta spaţiala cu trei etaje de carburant solid („model Cape Kennedy”) a fost inventată în 1529 şi trimisă în spaţiu cu succes în 1555, în prezenţa a mii de spectatori. Performer: Conrad Haas, şeful Depozitului de Artilerie de la Sibiu (1550‑1570).

Această informaţie şi următoarele provin dintr‑un vechi manuscris descoperit de prof. Doru Todericiu, în 1961, la biblioteca din Sibiu. Lista invenţiilor menţionate în manuscris conţine: rachetă cu două etaje de ardere (1529); rachetă cu trei etaje (1529), baterie de rachetă (1529), căsuţă zburătoare (1536), experimentarea principiului arderilor necesare la racheta cu mai multe etaje (1555), utilizarea aripioarelor de stabilizare având forma literei delta (1555)…

Si asta e doar un exemplu de mandrie nationala… Meritam o tara mai buna, dar trebuie sa o facem mai buna! Avem ce arata lumii si implicit si noua!

Un film facut de altii despre noi! FABULOS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *