Fără categorie

Mihai Preda: NO STRESS – NO LIMIT – JUST SPORT and FUN! Foto

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Va vorbeam acum cateva zile de un eveniment NOSTRESS pentru iubitorii de miscare – inot, ciclism sau jogging. Astazi o sa aflam mai multe despre ce inseamna conceptul de NO STRESS si ce surprize ne asteapta in viitor de la unul dintre promotorii conceptului… Mihai Preda.

BOGDAN: Cum s-a nascut conceptul de NO STRESS ?

 MIHAI:  Conceptul NoStress s-a nascut din dorinta de a organiza un concurs pentru debutanti, pentru corporatistii care vor sa se apuce de miscare, dar nu o fac, amana momentul. Atunci cand ai o data fixa pana la care trebuie sa fii cat de cat pregatit, ai un motiv suplimentar sa te apuci de treaba. SI pana acum am determinat peste 400 de oameni sa participe pentru prima oara la un triatlon la NoStress. Noi zicem ca le-am „lungit” viata cu macar cateva luni, fiecaruia dintre ei. Asta ca rezultat exterior. Ca rezultat interior, mi-am dorit sa formam un grup care sa se simta bine impreuna si sa vrea sa faca chestii misto. pentru oameni misto.

BOGDAN: Sa vorbim putin despre heraldica acestui concept. Cine se afla in spatele identitatii vizuale?

 Mihai: Foarte pretentioasa intrebarea, aproape ca ma scoate din starea de NoStress . Cam tot ce facem noi aici se discuta intre membrii NoStress, iar master cu identitatea vizuala e Cornel.

BOGDAN: Ce proiecte urmeaza in aceasta vara sub umbrela NO STRESS?

 Mihai: Un pic cam multe : trei triatloane, 2 offroad (31 mai la Mogosoaia si 28 iunie la Olimp), unul de sosea (primul de acest fel la NoStress, la Olimp, pe 23 august). Si un eveniment special, un mix intre concurs si turism de calitate, care se intampla la Sibiu, in turul Bisercilor Fortificate Bike&Like.

BOGDAN: Un mesaj pentru cititorii presainblugi

Mihai: Distrati-va, miscati-va, distrati-va, miscati-va. Nu stati. E ca la noi: intrecerea – petrecere – intrecere – petrecere….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *