Fără categorie

TricolorChallenge pentru ca…SuperBlog!

Spread the love

Si…incepe! SuperBlog, ce altceva… Si a trecut doar un an dar pentru mine parca a trecut un tren cu o viata de om imprastiata in zeci de episoade si vagoane… Dupa editia din iarna, editie care m-a clasat pe locul 27 daca nu ma insel,  am iesit blogger pe martie in cadrul Blogal Initiative, am clienti care ma cauta constant pentru materiale de tip advertorial, lucrez intr-o multinationala, am roluri in filme, reclame, am inceput sa-mi conturez viata dar am pierdut-o pe EA… In fine, acum ascult in heavy-rotation aceeasi piesa… Dar nu despre emotii, sentimente si amintiri vreau sa vorbesc aici ci despre prezent… Da, m-am inscris din nou la SuperBlog din doua motive… Primul, pentru ca in primavara am abandonat din motive obiective si vreau sa recuperez, si doi, pentru ca imi place sa scriu…

Si pentru ca imi place sa fiu original si pentru ca am tot fost bombardat de isteria galetii cu gheata eu va provoc sa va donati pe voi! Nu e o gluma, nu e o greseala de tiping! Anunt cu ocazia SuperBlog ca m-am inscris la provocarea TricolorChallenge, pentru ca inainte de a fi blogger, sunt roman, tot asa cum inainte de a avea un acoperis si o familie am un pamant pe care traiesc, respir, iubesc sau sunt nu…

Practic, daca donati pentru #tricolorChallenge donati pentru voi, pentru Romania unita, pentru Romania voastra, va donati pe voi VOUA! E simplu!

1.000.000 de panglici tricolore pentru romanii de aici si de peste Prut!

 

Eu am donat si cei pe care i-am provocat se gasesc pe facebook taguiti cu atentie 🙂 Mai jos aveti si un clip surprins cu aplicatia Magisto dupa cum v-am obisnuit de la superblog. Astept aceasta editie cu sufletul la gura, astept provocarile Claudiei, comentariile hateriste ale lui Emil Calinescu, atitudinile acide ale unor bloggerite precum Luna sau Minerva, rozul lui Pinky daca nu cumva ramane peste Ocean in America, retetele lui Daniel, Capra lui Geordan cu cornitele ei fermecate si lista poate continua pana la 200 cel putin… Succes tuturor, sper sa avem parte de probe inspirate si jurii echidistante, sa lasam prostioarele si certurile pentru ca sunt zeci de oameni care muncesc pentru ca noi sa scriem sau nu in cadrul SuperBlog asa ca…Sa vina toamna, zic!

PS: Si daca tot sunteti superbloggeri, voi, cei ce vreti sa va inscrieti sau v-ati inscris, poate donati si voi pentru cele 1.000.000 de panglici, chiar si 5 lei, conteaza!

0 gânduri despre „TricolorChallenge pentru ca…SuperBlog!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.