Fără categorie

Esti Selfie!? Fii BESTselfie si ai sansa sa castigi 1000 de EURO cash!

Spread the love

BestSelfie organizează prima expoziție de selfie din lume. Expoziția nu este doar online, ci va fi vernisată la fel ca o expoziție de fotografie la galeriile de Artă Grimberg din București. Pontul mi l-a dat gratis Carmen Ivanov.

Fenomenul selfie a luat o amploare destul de mare, mai ales că anul trecut a fost desemnat cuvântul anului de către Oxford. Definiția cuvântului selfie este o fotografie proprie pe care ți-ai făcut-o singur, cu un dispozitiv pe care o încarci pe un site de socializare.

Încarca-ți cel mai bun selfie pe www.bestselfie.ro și poți câștiga 1000 de euro, o tableta sau un smartphone de ultimă generație.

Eu mi-am facut selfie cu tricolorul pentru #tricolorchallenge. Daca voi castiga, jumatate din suma va fi donata Asociatiei Actiunea 2012. Dau si in scris. 

Ce trebuie sa faci daca vrei sa participi si tu? După ce ai încarcat fotografia pe www.bestselfie.ro aduna cât mai multe voturi. Acestea te vor ajuta sa intri in finala: adica în expoziția pe care o vom organiza pe 15 noiembrie 2014 în București la Casa de Licitații Grimberg.

Cele mai votate 300 de selfie-uri vor intra în aceasta expoziție. Aici îți vei putea admira împreuna cu prietenii tăi fotografia printată și expusă sub formă de tablou.

Un juriu va decide care dintre cele 300 de fotografii va fi câștigătoarea premiului cel mare: 1000 de euro. Criteriile de jurizare vor fi dezvăluite la începutul evenimentului, însa cu siguranța unul dintre criterii este numarul de voturi obținute pe site-ul www.bestselfie.ro.

Locurile 2 și 3 vor cîștiga o tabletă, respectiv un smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.