Fără categorie

Pitch Perfect 2 – Muzica, a capella si…emotie motivationala!

Spread the love

Pitcpitch-perfect-2h Perfect 2 NU e o comedie, cel putin nu pentru mine. Are momente amuzante, replici care te vor face sa zambesti, dar nu are greutate in zona asta dincolo de prezentele cu greutate de pe ecran. In schimb are multa emotie, emotie motivationala.

E genul de film care atinge corzile sensibile unor melomani ca mine, pentru ca in TOnul Perfect 2 tot ce conteaza sa invarte in jurul muzicii. Muzica din studio, muzica a capella, muzica din viata noastra cand dam gres, cand reusim, cand ne indragostim, cand iertam, cand DOaRE…

Filmul te invata ca nu conteaza de cate ori cazi pe scena vietii, ce conteaza cu adevarat este de cate ori stii sa te ridici si sa canti in continuare. Filmul te invata ca drumul spre succes n-are legatura cu increderea pe care o au ceilalti despre tine, ci vorbeste despre cat de mult poti crede in fortele tale cand toti ceilalti iti arata doar drumul spre esec.

Dar sa vorbim putin despre film. Actiunea se invarte in jurul aceluiasi grup Barden Bellas care explora zona a capella in urma cu trei ani. Din nefericire, succesul lor este umbrit de un eveniment nefericit si imaginea grupului este grav afectata. Evenimentul va las sa-l descoperiti singur dar e amuzant intr-o anumita doza 🙂

Pentru a reusi sa-si reabiliteze imaginea, fetele trebuie sa demonstreze cat de bune sunt in cadrul Campionatului Mondial de a capella de la Copenhaga.

Cu ce fete o sa va intalniti in cinema ? Beca (ANNA KENDRICK), Amy Grasa (REBEL WILSON), Chloe (BRITTANY SNOW), Aubrey (ANNA CAMP), Stacie (ALEXIS KNAPP), Lilly (HANA MAE LEE), Cynthia Rose (ESTER DEAN), Jessica (KELLEY JAKLE) si Ashley (SHELLEY REGNER).

11018163_878563865543551_4706006050313656369_n

In plus, in grup apare si o membra noua pe nume Emily (HAILEE STEINFELD), foarte talentata si cu o voce splendida. Am devenit usor nostalgic cand am vazut-o pe actrita Katey Sagal, care a interpretat rolul lui Katherine, mama Emilyei, actrita care mi-a adus aminte de AL BUNDY:) Mergeti la cinema ca sa intelegeti!

Lista de actori e completata de nume precum: SKYLAR ASTIN, ADAM DEVINE, BEN PLATT, JOHN MICHAEL HIGGINS si ELIZABETH BANKS.

Pe scurt, Pitch Perfect 2 e un film terapie care relaxeaza. Nu exceleaza la capitolul comedie, actiune are prea putina ca sa conteze, nici momentele romantice nu sunt intens exploatate, dar, cand vine vorba de muzica o primesti in valuri, in unde, in adieri, in cuvinte, in replici, in emotii, in tot.

Tonul Perfect 2 a fost o experienta atat de puternica pentru mine incat, dupa vizionare, am fost la Karaoke si am cantat pana dimineata. Atat de motivational si inspirational este.

PITCH PERFECT 2 in cinema din 29 mai, film distribuit de RO IMAGE 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *