Fără categorie

San Andreas 4DX- O experienta TOTALA, nu vezi filmul, il traiesti complet!

Spread the love

4DX chiar mi-a schimbat paradigma si de astazi inainte nu voi mai folosi expresii de genul: Hai sa vedem un film, Am vazut un film, Am vazut scena X si nu mi-a placut, Am vazut scena Y si mi-a placut. După o experiență precum 4DX totul se va schimba când vei vorbi despre filme pentru ca tu nu vei povesti scenele dintr-un film, vei descrie amintiri, senzatii, emotii.

11156295_785966938165276_4784120033724016599_n

Am vazut la MegaMall in sala 4DX proiectia San Andreas, povestea unui cutremur de aproape 10 grade pe scara Richter care fractureaza falia San Andreas si distruge orase precum Los Angeles, San Francisco, Nevada sau barajul Hoover. Cam asta-i tot despre filmul in sine, dar ceea ce conteaza e EXPERIENTA!

Sa explic in cateva randuri ce s-a intamplat.

In primul rand, nu vezi cutremurele, le TRAIESTI, le Experimentezi, le SIMTI. Scaunul vibreaza sub tine, esti bombardat de curenti de aer rece, apa te stropeste pe fata literalmente, nu vezi avioane sau elicoptere care decoleaza, zbori cu ele si simti zborul din leganarea scaunelor. E o experienta dementiala pe care nu o pot contura fidel in cuvinte, asa ca mai bine traieste filmul pe pielea ta!

11059691_806646812763955_3996757569039160593_n (1)

În total, nu mai puțin de 1.416 efecte speciale pentru o vizionare de tip experienta de viata într-o sală dotată cu tehnologia 4DX. Vorbim practic de efecte speciale multiple, precum vibrații, ceață, chiar și mirosuri (praf de pușcă, cauciuc ars, miros de ocean)…

În plus, există efecte speciale de rafale de ploaie, care au fost declanșate în timpului secvenței de tsunami. Însă cea mai spectaculoasă secvență este cea în care pilotul elicopterului încearcă să salveze oamenii: cu vântul bătând din plin în față, cu scaunele care vibrează și se mișcă, am simțit că plutesc odată cu elicopterul. Iar când o clădire se prăbușește chiar langă ei, elicopterul se va roti în aer, iar scaunele din sală au avut EXACT aceeași mișcare.

Mai mult decat atat, cand valul tsunami loveste, scaunele mobile sunt perfect adaptate pentru a descrie mișcarea valului uriaș care lovește țărmul. Este greu de crezut că te afli într-o sală de cinema, pentru că stropii de apă care îți curg pe față sunt foarte reali.

Pe scurt, vino la 4DX sa traiesti #peBune proiectia San Andreas, film distribuit de Freeman Entertainment din 29 mai in toate cinematografele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *