Atelier de Idei, Idei cu emotii, Tineri

Nikita, de ce doar părul colorat? Merge și barba!

Spread the love

Sursa foto: pxhere.com

Am ajuns în Constanța, v-am povestit recent că am Goeleta în zona plajei Neversea. Și cum pregăteam eu ambarcațiunea, era deja trecut de ora 18 și Soarele își aranja freza colorată să se ascundă după valuri, vedeam venind dinspre oraș lasere, lumini și se auzea un zgomot înfundat. Intru pe telefon să verific dacă se întâmpla un eveniment prin Constanța și aflu că în Centrul Vechi are loc o paradă de costume CosPlay. Era deja târziu ca să mai ies în larg așa că am zis că pot să merg să mă distrez și să admir costumele. Mi-am luat hainele de scandal, mai exact tricoul meu cu Iar n-am reach și am ieșit.

În zonă zeci de roll-up-uri și spidere cu diferite branduri de cosmetică și dermatocosmetică, dar cel mai colorat mi s-a părut un spider de 3×3 metri așezat undeva chiar în centrul pieței din Centrul Vechi de la un brand numit MyCosmetics. În jurul acelui corner instagramabil era un furnicar de fete tinere care își făceau selfie-uri.

Am ajuns și eu mai aproape de acel loc și am observat undeva pe o bancă o…frumusețe cu aer exotic. Am crezut că e din Coreea sau Japonia dar după ce am intrat în vorbă cu ea am aflat că o cheamă Nikita, că e din Bulgaria iar unul dintre părinții ei, mai exact mama ei era într-adevăr născută în Osaka. Avea 25 de ani și…urmează o poveste ca-n poveștile Cosplay. Era să uit. Chiar dacă dialogul dintre noi a fost în limba engleză, pentru că Nikita nu vorbea limba română, aici voi transcrie conversația ca să fie mai ușor de citit și de urmărit.

– Salut, sper că nu te deranjez dar vreau să îți o fotografie. Sunt blogger de travel și din tot ce am văzut în jur tu ești cel mai frumos lucru pe care l-am văzut azi, aici. Cum te cheamă?

M-a privit, mi-a zâmbit și mi-a plăcut energia sexuală pe care o emana. Nu i s-a părut deplasată solicitarea mea, ba mai mult s-a simțit măgulită de complimentul meu voalat. Aș fi putut să fiu banal și să îi spun ceva banal de genul arăți bine, ești frumoasă, etc. Dar a apreciat modul în care i-am vorbit. Și mi-a răspuns…cu o voce care m-a răscolit până în vintre.

– Nikita mă cheamă, dar te-aș ruga să nu te apropii prea mult că am această katană și s-ar putea să te tai.

A râs așa de cristalin încât am râs și eu. Și am privit-o mai atent. Avea părul colorat cu o nuanță ciudată de vișină putredă amestecată cu roșu închis, cu irizații violet spre indigo. Da, știu, sunt varză la culori. Dacă nu ați înțeles nimic vă las aici o fotografie cu ea.

Sursa foto: pxhere.com

Dar culoarea ei m-a fascinat de când am remarcat-o. De fapt, ca să fiu sincer, culoarea părului ei am văzut-o prima dată, chiar dacă la acea oră lumina Soarelui era demult uitată. Dar luminile din piață cădeau într-un unghi care îi transformau părul în cele mai intense fantezii colorate. Și da, într-adevăr avea o katană care părea pe bune, nu era butaforie, dar când am rugat-o să scoată sabia din teacă nu avea nicio zonă ascuțită. Chiar dacă era metalică nu putea tăia cu ea nici măcar un fir de păr. Dar am fost impresionat de culoarea părului ei, de tot.

– Cu ce vopsea ți-ai dat în păr? De ce nu te-ai gândit să îți faci șuvițe colorate? Ce marcă ai folosit?

Evident că aceste întrebări de tip small talk i le-am pus ca să o las pe ea să vorbească în timp ce eu îi admiram buzele, conturul sânilor, îi priveam ochii, dar știam să o ascult activ. Nu am ajuns degeaba la aproape 40+. Așa am aflat că a ales să folosească un spray colorant de la MyCosmetics pentru că au produse bazate pe ingrediente premium, au în portofoliu inclusiv produse de îngrijire cu CBD sau folosesc extract de henna.

– Crezi că aș putea să încerc și eu produsele lor?

– Tu, unde să le folosești? Ești chel. Și râdea copios și îmi plăcea să o fac să râdă, îmi plăcea zâmbetul ei.

– Dar ce Nikita, de ce doar părul colorat? Merge și barba! Și din joacă, din glumă am intrat pe telefon, am început să mă joc cu niște filtre, am descărcat o imagine de pe pxhere, i-am spus că vreau să îmi las barba să crească așa și am întrebat-o cu care culoare mi-ar sta mai bine în barbă – albastru, galben sau verde.

– Deci, ce culoare s-ar potrivi?

– Vino mai aproape ca să îmi dau seama.

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursa foto: pxhere.com

Și m-a chemat spre ea, mai aproape, tot mai aproape și m-am apropiat de buzele ei și am sărutat-o ca și când ar fi ultimul sărut înainte să mor, ca și când era primul meu sărut în existența mea, ca și când n-am mai sărutat cu acele buze niciodată pe nimeni, am sărutat-o cu poftă carnală, cu patos, cu catharsis, am sărutat-o până când mi-am tatuat conturul buzelor ei în creier, în amigdală, în hipotalamus, am sărutat-o până când mi s-a deschis glanda pineală, am sărutat-o în câteva secunde de parcă am sărutat-o ani ca-n vis și aievea totodată, fără oprire, o sorbeam cu totul, îi respiram fiecare gură de oxigen, îi simțeam feromonii cum se lipesc de mustața mea, de barba mea, sărutul dintre noi era mai mult decât un schimb de fluide, era un schimb atemporal de energii, de clipe, de timp, de spațiu, de celule, era conectată la mine și eu eram conectat la ea, ne-am sărutat până când ne-am sincronizat bătăile inimii.

Când în sfârșit m-am oprit, mi-a zâmbit și la nici 5 minute am sărutat-o din nou, și din nou. Apoi am invitat-o la karaoke, știu mai multe locații de karaoke din Constanța, și acolo i-am cântat piesa de la Jessie Ware – Say you love me. Apoi am condus-o pe goeletă unde am făcut dragoste sălbatic și vanilla, romantic și wild și a rămas ca a doua zi să o conduc eu cu Goeleta până în Varna.

Nu o să uit cum era deasupra mea și juisa, iar părul colorat îi dezmierda sânii, acel păr colorat în nuanțe de vișină putredă amestecată cu violet și indigo. Știu, sunt varză la culori dar atunci cu ea, nici n-a mai contat că nu știam să îi definesc părul colorat și vopsit atât de special. Doar că atunci când m-am trezit ea plecase demult. Am găsit în pat doar conturul ei sălbatic și colorat. Mi-a lăsat în schimb un bilet unde îmi spunea în engleză asta..

,,If you decide to let your beard to grow, make her blue because your touch was so blue for my skin, for my lips, for my inner smile. With love, Nikita

Ce am făcut după ce am citit acest mesaj? Am decis să intru pe site-ul mycosmetics.ro, să îmi cumpăr niște spumă colorantă albastră și să-mi transform barba în speranța ca atunci când voi ieși cu goeleta în larg și ajung în zona portului Varna poate o să fie și Nikita acolo și ne vom revedea. Știți ce e ciudat? Că nu avea Instagram, TikTok, Facebook și nu m-am gândit să îi cer numărul de telefon. Sau poate că avea și n-a vrut să mi le spună ca totul să rămână o aventură cu un parfum colorat de mister. Mi-am adus aminte de niște versuri pe care le-am publicat mai demult, tot așa, într-o joacă pe fabricadepoezie.

Sursa foto: fabricadepoezie.ro

Pentru că, până la urmă, așa cum i-am spus și ei atunci când ne-am întâlnit. De ce doar părul să fie colorat!? Merge și barba. Revin cu pozele să vă arăt cum arată barba mea colorată în albastru cu irizații. Viitorul e încă nescris. Nu vă mai rețin. Cine știe când trebuie să mă arunc în larg cu Goeleta și cine știe unde voi ajunge.

Până data viitoare, pe curând, pe orice rând!

 

Articol scris pentru SuperBlog 2023 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.