Fără categorie

MECAF ? Hai sa FACEM! Si am facut FACEM – MECAF!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Am trait sa o fac si pe asta. Sa alerg ca o oaie capie (berbec in cazul meu) prin magazinul Leroy Merlin din Sun Plaza in cautare de comori. Evident ca n-am gasit-o primul, ocupat fiind, alaturi de bloggeritele din echipa mea mai mult de networking, fun and other stuff decat de infiletat suruburi sau montat parchet.

Pana la urma a fost o experienta interesanta din urma careia am invatat cateva lucruri utile.

1. Niciodata sa nu presupui ca o bormasina electrica e incarcata, chiar daca o gasesti deja montata.

2. Fetele nu prea au avut simtul gaurii dar au avut umor cu carul asa ca legea compensatiei s-a aplicat si aici.

3. Proiectele bloggerilor din Romania miros a Romania – Unul, maxim doi lucreaza iar restul sunt directori si supervizeaza. In cazul nostru cel mai cel director a fost bloggerita Corina, musceleanca de la mine din oras 🙂

4. Mariciu stie, sa filmeze, sa rada, sa dea sfaturi dar la montat picioare la o masa a avut si el ezitarile lui. Morala : E mai usor sa-i filmezi pe altii facand lucruri decat sa te lasi filmat cand faci lucruri 🙂

5. Niciodata, dar niciodata sa presupui ca o bloggerita blonda stie doar fashion. Pe mine m-a impresionat Claudia care a stat cot la cot cu mine la infiletat suruburi, la montat parchet. Mai mult decat atat a fost singura care a luat trafaletul ( nu de la Daniel, stati linistiti) si a pregatit pasta de vopsea si culori. Si asta nu e tot, a fost cea care a incercat sa monteze o chiuveta, dar aici o inteleg de ce n-a reusit- Nu o cheama Veta ca vedeta din piesa lui Banica.

6. Eu am fost peste tot dar n-am excelat la nimic. E clar, la zona de bricolaj trebuie sa mai iau lectii 🙂 Dar a fost SuperFun si chiar daca n-am fost eu un SuperMeserias promit sa invat mai ales ca am scula de scula cu 46 de piese 🙂

7. Si, in final, termin numaratoarea cu o remarca plina de umor emisa de Claudia in timp ce eram controlati la punctul de control – „Azi am furat cu totii ceva de aici, am furat meserie”

➡ Si totusi, de ce ne-am jucat noi, bloggerii?

Brandul francez LEROY MERLIN a lansat o platforma, si daca a lansat-o online nu putea sa nu cheme bloggerii sa-i dea cep, doar ca in loc de vin a curs cu idei si inspiratie in stil de bricolaj.

Facem-Facem.ro, singura platforma comunitara din Romania care ofera inspiratie si sfaturi practice din domeniile constructii, gradinarit, bricolaj sau decoratiuni.

Facem-Facem.ro isi propune sa devina o sursa pertinenta de inspiratie pentru toti meseriasii cu experienta sau cei dornici sa invete sa faca singuri schimbari sau renovari in casele lor.

Totodata, platforma ofera si un spatiu de socializare, unde cei interesati pot interactiona cu alte persoane din comunitate, de la care pot invata lucruri noi sau care au impartasit idei creative.

Platforma www.facem-facem.ro poate fi accesata si de pe mobil, intrand in aplicatia Leroy Merlin.

➡ Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN ofera solutii de amenajare complete la cele mai mici preturi, oferind o diversa gama de materiale de constructii, instalatii, decoratiuni si tot ce iti trebuie pentru a-ti realiza un camin primitor. Incepand cu anul 2011 LEROY MERLIN este prezent in Romania cu magazine in Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Brasov, Cluj si Sibiu.

Despre aventura Treasure Hunt in stil Do it Yourself a scris, evident, Diana Mihaila de la Do it Yourself Bazaar.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *