Fără categorie

How fast can go HUAWEI MATE 9!?!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Cu toții ne dorim performanță maximă din partea unui smartphone. Există nenumărate device-uri pe piață care se ridică la înălțimea așteptărilor utilizatorilor, însă numai câteva reușesc cu adevărat să impresioneze. Iar această categorie are acum un nou lider: Huawei Mate 9!

Huawei Mate 9

Integrând un procesor propriu Huawei, Kirin 960, Huawei Mate 9 este un phablet lansat recent pe piața din România, care impresionează prin performanțele livrate în orice situație.

HUAWEI MATE 9

Iar dacă acestea nu sunt argumente suficiente pentru a considera procesorul Kirin 960 un real succes, faptul că nucleele A73 sunt cu 30% mai eficiente în gestionarea energiei față de cele utilizate în design-ul A72, cu 10% mai puternice și cu 15% mai bune în gestionarea memoriei, este un aspect demn de luat în seamă. Mai mult, performanța procesorului este completată perfect de puternicul accelerator grafic, Mali-G71 MP8 GPU, care folosește o arhitectură de 16nm și este tactat la 900MHz.

Chiar dacă specificațiile tehnice te-au convins, capacitățile reale ale smartphone-ului sunt puse în valoare atunci când sunt supuse unor teste specifice de performanță, așa că e momentul să te convingă și rezultatele obținute de Huawei Mate 9.

Primul benchmark, Geekbench, testează capacitățile SoC, rulând sistemul de operare pe unul sau mai multe nuclee. Astfel, în urma testelor single-core, Huawei Mate 9 este lider absolut cu 6,181 puncte, cu mult peste competiție, în timp ce, în cazul testării multi-core, phablet-ul a obținut un scor de 1,907 puncte, fiind cel mai rapid smartphone Android din această categorie.

PCMark este un pachet software care poate simula situații și probleme reale ce pot apărea atunci când folosim smartphone-ul, așadar, rezultate obținute de Mate 9 în cadrul acestor teste sunt cât se poate de relevante pentru utilizarea telefonului în viața reală. La categoriile Work și Web browsing, Mate 9 reușeste să obțină 6,266, respectiv 5,738 de puncte, cu peste 400, respective 300 de puncte în fața ocupantului locului al doilea.

Și la categoriile “Writing” și “Data Manipulation” – concepute să evalueze capacitatea smartphone-ului de a stoca, citi și gestiona date și care arată de fapt cum se va comporta smartphone-ul în timpul unei înregistrări video sau capturând o serie de imagini de high-res într-un interval scurt, precum și alte task-uri ce țin de funcția multimedia, Huawei Mate 9 a lăsat competiția în urmă, atingând 6.288, respectiv 5.419 de puncte.

Huawei Mate 9 este disponibil în România, în open market, la un preț recomandat de 2999 RON, în varianta de culoare Space Gray.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.