Fără categorie

GUSTURI ROMANESTI de la Mega Image – Amintiri reinventate pentru cosul tau de cumparaturi de odinioara!

Spread the love

Nu stiu cum a fost copilaria voastra dar eu am crescut la bunici cu zacusca facuta la ceaun de 20 de kg de fonta, cu dulceata de morcovi, trandafiri, nuci verzi, piersici, magiun de prune, toate facute in curte, sub cerul liber, cand taiam busteni de fag, brad si atatam focul, si ma jucam si ardeam tot ce gaseam ca sa se faca mai repede dulceata, pasta de macese. Am crescut cu bomboane colorate, drajeuri, amandine invelite in cafea sau cacao, ciocolata de casa, glucoza, muraturi in saramura, visinata facuta de parinti, pufuleti, eugenii pe care le luam la pachet cand plecam spre scoala, turta dulce.

Toate aceste gusturi din copilaria mea, din copilaria ta, toate aceste arome, iz-uri, parfumuri, toate le poti gasi acum intr-un loc ca un portal in timp – Magazinul GUSTURI ROMANESTI din zona Blv. MIHALACHE. Cand pasesti prima oara, parca te intampina bunica si vecinele cu paine pe vatra si sare, miroase a lemn de brad neprelucrat de chimicale cu miros de rasina, de parca esti pe prispa la bunici, e ca si cand faci un salt in timp.

Eu am vizitat magazinul si noroc ca nu eram singur ca imi venea sa alerg printre rafturi si sa strig – Mami, bunica, sunt aici, in cires 😀

Dar sa cunoastem mai de aproape – Magicianul.

Retailerul belgian Mega Image a deschis primul magazin Gusturi Româneşti de unde poti cumpara cu incredere DOAR produse romanesti concepute dupa retete 100% autohtone. Conceptul e atat de traditional incat nu o sa gasesti portocale de vanzare pentru ca in Romania nu cresc portocale iar iarna nu vei cumpara rosii pentru ca romanii nu cultiva rosii iarna.

Magazinul Gusturi Româneşti, situat pe Bulevardul Ion Mihalache, are o suprafaţă de vânzare de 134 mp şi este deschis în una din fostele locaţii Angst.

Magazinul include o selecţie de 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe şi legume, lactate şi brânzeturi, delicatese, congelate, carne proaspătă, panificaţie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, băuturi şi artizanat.

În viitorul apropiat, Mega Image intenţionează să deschidă încă două magazine Gusturi Româneşti, pe strada D.I. Mendeleev şi la Piaţa Domenii în locul fostelor magazine Angst.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.