Fără categorie

NICOLE CHERRY, dincolo de Un Copil in blugi se ascunde O Voce care transmite!

Spread the love

Tu ai vrea o fată naivă
Fată de oraş sau poate o divă
Nu, nu sunt eu
Şi de-aia nu sunt genul tău
Nu ştiu cum de am ajuns să nu te mai suport
M-ai făcut să fug de tine ca la sport
(Fata naivă)


– Bună Nicole, îţi mulţumesc pentru bunăvoinţa de a-mi oferi acest interviu. Pentru început, te rog să-mi vorbeşti despre tine? Cine este Nicole Cherry? De ce nu eşti o fată naivă, fată de oraş sau poate o divă?

Bună! Nicole Cherry este aceeaşi adolescentă, ca acum câţiva ani, cu un optimism ce creşte de la o zi la alta. Încă de la lansarea “Memories”, primul meu single, am ştiut că voi rămâne un artist sensibil, modest şi cu mare încredere în tot ceea ce voi face. Studiez la liceul “Dinu Lipatti”, secţiunea actorie, unde, de fiecare dată, abia aştept să învăţ şi interpretez roluri ce reprezintă adevărate provocări pentru mine. Îmbin foarte bine activitatea şcolară cu cea muzicală, dar îmi acord şi timp, pentru a-mi trăi adolescenţa aşa cum sunt învăţată de frumoşii mei părinţi.

– Ce reprezintă pentru tine muzica?

Muzica reprezintă cea mai mare parte din viaţa mea. Pun pasiune şi dăruire, atunci când sunt pe scenă sau înregistrez în studio. Îmi place să mă reinventez, să aduc un suflu nou, pe piaţa muzicală de la noi. Trăiesc şi respir muzica.

– Când ai luat hotărârea de a te apuca de cântat şi cum a evoluat această hotărâre?

Cântam de mică, la diverse concursuri de karaoke, iar în 2013 am lansat prima mea piesă, “Memories”, cu care, sinceră să fiu, nu mă aşteptam să am aşa mare succes. După cum bine spuneam, am mereu încredere în tot ceea ce fac, iar Dumnezeu m-a ajutat să-mi duc visele spre îndeplinire. Am alături o familie extraordinară, mă sfătuiesc, de fiecare dată, cu tata şi mama, înainte de a lua o decizie, primesc din partea lor cele mai bune sfaturi şi încurajări. La început, părinţii mei nu erau de acord cu muzica, dar după ce au văzut că tot insistam şi reuşeam tot ceea ce-mi propuneam, chiar ei au început să mă împingă de la spate. Acum, sunt cei mai mândri, pentru pasul făcut.

– Care sunt avantajele şi obstacolele cu care te-ai confruntat din momentul în care ai început să cânţi?

Ca în fiecare domeniu, tind să cred că avantajele aduc şi obstacole. În muzică, cel puţin, aşa stau lucrurile. Am avut şi încă am oportunitatea de a arăta că talentul este unul din naştere, o carieră muzicală se construieşte în timp, cu multă muncă şi dăruire. Avantajele sunt că am întâlnit oameni frumoşi, alături de care am putut compune şi persevera. Obstacole… poate că doar aspectul că am fost cel mai tânăr artist, de pe piaţa muzicală de la noi, iar unii m-au privit reticent, la început. După ce m-au văzut performând, am primit doar laude/ aprecieri. Deci, tot răul spre bine. 

– Care au fost persoanele care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea ta personală și profesională?

Părinţii mei. Ei sunt ajutorul pe care îl primesc necondiţionat, sfaturile cele mai bune, dar şi criticile.  Totul este constructiv, pentru mine, până la urmă!

– Cum te descurci cu şcoala?

Foarte bine! Ador actoria, la fel de mult ca şi muzica, pe care le împac foarte bine.

– Ce alte pasiuni te caracterizează? Ce îţi place să faci în timpul liber?

Îmi place să merg la film, atunci când am timp liber, împreună cu cea mai bună prietenă. Şi cu tatăl meu mai merg, dar mai rar, însă mă amuz foarte mult cu el, în acele rare momente.

– Ce locuri de pe acest pământ doreşti să le vizitezi în această viaţă?

Îmi doresc foarte mult să ajung la New York. Ador America, iar planul meu este să îl cunosc pe Justin Bieber, în carne şi oase.

– Care este modelul tău în viaţă? Totodată, ce apreciezi şi ce deteşti cel mai mult la oamenii din jurul tău?

Amy Winehouse. Rămâne, pentru mine, artista cea mai complexă şi talentată, din tot cei pe care-i admir. Mi-aş fi dorit să o cunosc, dar nu am apucat, din păcate.

– Ce-ţi place şi ce ai schimba la România?

Ador ţara mea, cu toate minunăţiile ei. Avem peisaje de vis, pe care, fiecare dintre noi, trebuie să le explorăm, în viaţa noastră. Poate aş schimba mentalităţile preconcepute.

– Care sunt planurile tale de viitor? Ce vei face în următoarea perioadă?

Pregătesc lansarea noului meu single, filmări pentru videoclipul acestuia. Rămâne surpriză, însă, ceea ce voi lansa.

– Îţi mulţumesc frumos pentru timpul oferit. Aştept cu nerăbdare următoarele tale apariţii. Îţi mulţumesc!

Mulţumesc şi eu! Vă aştept pe pagina mea de Facebook facebook.com/NicoleCherryOfficial, pentru noutăţi despre ceea ce fac şi voi întreprinde, în următoarea perioadă. Vă puuup!

Realizat de Adrian-Vladimir COSTEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *