Actualitate

#dogpoopgirl – o comedie neagră românească în regia lui Andrei Huțuleac

Spread the love

#dogpoopgirl ( un titlu de film cel puțin atipic)  – este o comedie neagră românească, care are la bază o poveste reală, și vine în tot acest context de fake news, diversiune media, public shamming și poate cel mai important optică.

#dogpoopgirl, filmat la începutul anului 2020,  este primul film în regia lui Andrei Huțuleac, prezintă povestea Alinei Moga (Andreea Grămoșteanu). care deși are o stabilitate profesională și financiară are o viață personală haotică dar totul este zdruncinat în momentul în care dorește să adopte un  cățel care vomită pe podeaua unui vagon de metrou. Incidentul este filmat, viralizat și răsucit pe toate părțile. Parte din strategia de promovare a filmului au apărut câteva clipuri pe rețelele sociale care ne-au dat o doză de fake news ca introducere în poveste.

 

Filmările au durat mai puțin de trei săptămâni cu zeci de actori și în foarte multe locații dar ce face filmul deosebit este implicarea și dedicarea întregii echipe plus toate elementele inserate care te transpun într-o realitate dublată dar care reusește să te binedispună iar diversitatea muzicii și mix-ul acestora este completarea perfectă

În poză alături de doi actori talentați, Andreea Grămoșteanu care are o interpretare excepțională și Cezar Antal care și-a petrecut ziua de naștere alături de noi.

 

 

Filmul #dogpoopgirl în regia lui Andrei Huțuleac, producător Andrei Chișu, va rula în cinematografele din toată țara din 15 aprilie !

#susținfilmulromânesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *