Cele mai populare pariuri pe goluri
Social

Cele mai populare pariuri pe goluri

Spread the love

Fotbalul este mereu sportul preferat atunci cand vine vorba de plasarea biletelor la pariuri sportive. Dar probabil vine momentul in care vrei sa incerci si altceva in afara de pariurile clasice 1X2 pe rezultat final. Multi pariori cu vechime apeleaza acum la pariurile pe goluri. Astfel de pariuri sunt din ce in ce mai populare, mai ales ca azi exista numeroase competitii, campionate si ligi de fotbal, de unde poti alege meciuri foarte provocatoare si totodata profitabile pentru a paria pe goluri.

Daca inca nu ai incercat pariurile pe goluri, e bine sa afli cat mai multe detalii despre aceste pronosticuri, citind acest articol.

Numele acestor pronosticuri este sugestiv, fiind vorba de plasarea unui pariu ce implica golurile. Nu mai conteaza rezultatul unui meci, te intereseaza strict golurile inscrise, in diverse abordari. In acest tip de pariu nu are importanta cum decurge meciul, cine castiga, cate cornere sunt sau alte detalii.

Tot ce trebuie sa urmaresti este numarul de goluri, care va aduce victoria sau esecul pariului tau. Poti paria tot felul de combinatii, cea mai cunoscuta in prezent fiind cea de „Sub/Peste X goluri”. De regula se pariaza pentru linia de 2.5 goluri (peste 2.5 goluri sau sub 2.5 goluri).

Unde poti sa pariezi online pe goluri?

Pariurile pe goluri sunt in ziua de astazi printre cele mai populare optiuni de pariere in randul romanilor. Fiind atat de populare si iubite, pariurile pe goluri se regasesc in oferta majoritatii caselor de pariuri online.

Daca vrei sa beneficiezi de o oferta bogata pentru pariurile pe goluri, iti poti deschide cont la Gets Bet, o agentie ce ofera o multime de optiuni interesante si pe langa asta si bonusuri si promotii atractive, aplicatii pentru mobil si multe altele. Poti sa citesti si pareri despre Gets Bet ale jucatorilor pentru a afla mai multe informatii despre acest operator licentiat.

Care sunt cele mai cunoscute pariuri pe goluri?

Cele mai multe case de pariuri online ofera chiar o sectiune intreaga dedicata acestor tipuri de pariuri, regasita de obicei sub denumirea de „Goluri”. Vei alege meciul pe care vrei sa pariezi, vei selecta sectiunea de pariuri pe goluri, iar acolo vei avea de ales dintr-o lista intreaga de tipuri si optiuni de pariere.

Printre cele mai cunoscute pariuri pe goluri pe care le poti intalni sunt :

 • Peste/Sub (de exemplu 2.5) – este cel mai intalnit pariu pe goluri si in acest caz vei paria daca un meci se termina peste 2.5 goluri sau sub 2.5 goluri, pe parcursul timpului regulamentar de joc. Nu se vor lua in considerare golurile marcate in perioadele reprizelor suplimentare sau golurile din loviturile de departajare ce au loc dupa cele 120 de minute de meci.
 • Total Goluri Prima Repriza – Aici e simplu, pariezi cate goluri se vor marca in prima repriza a meciului
 • Total Goluri A doua repriza – La fel, pariul va fi pus pe numarul de meciuri cu care se incheie a doua repriza
 • Interval Goluri – Exista si varianta de a paria pe un interval de goluri, fara sa fie nevoie de a intui numarul exact de goluri marcate. Vei paria pe anumite intervale, precum: 1-3 goluri, 2-4 goluri, 0-3 goluri, ceea ce este destul de avantajos din punct de vedere al cotelor oferite
 • Total Goluri Prelungiri – Poti alege sa pariezi ce numar de goluri se vor marca in reprizele suplimentare de 15 minute

Exista diferite variante ale acestor pariuri de baza, pe goluri, iar casele de pariuri pot propune si astfel de pariuri:

 • Echipa gazda/oaspete – Total goluri peste/sub
 • Total goluri par/impar
 • Prima echipa care marcheaza 2/3 goluri
 • Rezultat final si Peste/Sub goluri
 • Total goluri asiatice

Avantajele pariurilor pe goluri

Daca inca nu te-ai convins ca merita sa incerci aceste pariuri pe goluri, atunci iti voi prezenta cateva avantaje pe care trebuie sa le cunosti:

 • nu conteaza rezultatul final al partidei, ci doar golurile – poti evita astfel surprize, fiindca multe meciuri se termina imprevizibil
 • un pariu peste/sub pe goluri are, in teorie, 50% sanse statistice de castig, iar adunat cu informatiile tale poti creste acest procentaj
 • ai posibilitatea sa pariezi pe total goluri asiatice (un pariu destul de avantajos, fiindca alegi exact ce linie de goluri doresti si poti intalni situatii de rambursare totala sau partiala a mizei)
 • multe case de pariuri ofera cote foarte bune pentru pariurile pe goluri, sporindu-ti sansele de castig
 • ai la dispozitie multe statistici de folos in alegerea pariurilor
 • poti castiga pariul intr-un timp scurt (de exemplu pariul pe prima echipa care marcheaza, dar nu numai)

In concluzie, daca ai de gand sa pariezi pe goluri, atunci casele de pariuri online licentiate te vor intampina cu o oferta extrem de diversificata in acest sens. Bineinteles ca acest lucru este in avantajul tau, deoarece vei putea alege cele mai profitabile pariuri.

Analizand cu atentie meciurile si statisticile pe goluri care se regasesc la tot pasul pe internet, aceste tipuri de pronosticuri se pot dovedi extrem de profitabile pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *