Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Vertical Entertainment: „Animale Fantastice – Secretele lui Dumbledore” a avut lansarea de gală pe 5 aprilie la IMAX

Spread the love

Cel de-al treilea film din seria „Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” a reunit fanii înfocați din rândul vedetelor de toate vârstele ai îndrăgitului univers Wizarding World™ creat de J.K. Rowling la avanpremiera de gală din 5 aprilie, la megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni, în sala IMAX.

Critici de film, actori, cântăreți, oameni de radio și televiziune, atleți și influenceri au venit înarmați cu baghete magice, mături zburătoare și pelerine, pentru a se reîntoarce la magie. Printre participanți, se numără Irina-Margareta Nistor, Giulia Anghelescu, Adrian Nartea, Nicoleta Nucă, Amalia Enache, Academia de Fotbal CSA Steaua București, Mimi, Benny Adegbuyi, Alin Gălățescu, Andra Gogan, Andrei Niculae, Ioana Vișănescu, Radu Țibulcă, Andrei Ungureanu și Cristina Almășan.

Filmul „Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” îl are în prim-plan pe Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law), care află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Dumbledore apelează la ajutorul magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) care organizează un grup de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar într-o misiune riscantă, în care se întâlnesc alături de animale fantastice în încercarea de a dejuca planurile lui Grindelwald.

„Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” este regizat de David Yates, după un scenariu de J.K. Rowling. Filmul va fi disponibil întregului public din 8 aprilie 2022 și este distribuit în România de Vertical Entertainment, doar în cinematografe.

Cum s-a văzut din perspectiva mea? Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.