Fără categorie

XEROX a ales IT Congress la Timisoara

Spread the love

În perioada 13 – 14 mai, Xerox participă, pentru al 6-lea an consecutiv, la IT Congress 2015, la Timișoara, unde prezintă noul Xerox® Versant® 80 Press, lansat cu această ocazie în premieră în partea de vest a ţării, precum şi echipamente pentru mediul de birou. De asemenea, specialiştii Xerox susţin prezentări despre serviciile oferite de companie şi fac demonstraţii privind tehnologiile și soluțiile de securitate.

Xerox® Versant® 80 Press se adresează atât centrelor de print, cât și tipografiilor, cărora le oferă un grad de productivitate fără precedent, scade costurile de utilizare și le dă posibilitatea de a realiza lucrări complexe, în condiții de control maxim. Răzvan Corcodel, Business Development Manager Graphic Communication Xerox România, susţine un workshop pe parcursul căruia realizează demonstraţii pe noul echipament.

Tot în cadrul IT Congress, Xerox în colaborare cu YSoft prezintă, în premieră la acest eveniment, o soluţie de imprimare inovatoare – echipamente care folosesc tehnologia 3D. De asemenea, la standul Xerox sunt expuse multifuncționalele Xerox® WorkCentre® 7855 și Xerox® WorkCentre® 6655, potrivite pentru orice mediu de lucru, care imprimă la o calitate excepţională și viteze foarte mari, ajutând, astfel, companiile să îşi optimizeze procesele şi să obţină reduceri de costuri.

Florin Sudor, Xerox Partner Print Services Manager Xerox România, vorbeşte despre XPPS, un serviciu de gestionare a flotelor de echipamente, destinat IMM-urilor. Datorită acestui serviciu, IMM-urile beneficiază de aceleași avantaje de care se bucură companiile mari: acces la tehnologii performante fără investiții majore, sisteme de control și securizare a datelor şi productivitate sporită.

Totodată, Bogdan Cobuz, Business Product Marketing Manager și Bogdan Gheţău, Xerox Product Manager Xerox România susţin prezentări şi workshop-uri despre tehnologiile Xerox pentru mediul de birou și soluțiile care securizează activitatea de imprimare și mențin costurile sub control. În perioada 21 – 22 mai, Xerox va participa, pentru al doilea an consecutiv, şi la Transilvania IT Forum. În cadrul acestui eveniment, Xerox va prezenta Xerox® Versant® 80 Press, multifuncționalele Xerox® WorkCentre® 7855 și Xerox® WorkCentre® 6655.

De asemenea, vizitatorii vor putea testa noile tehnologii Xerox şi vor asista la demonstraţii realizate de specialiştii companiei, care vor efectua imprimări pe medii speciale. Adrian Chebleș, Graphic Communication Sales Executive Xerox România, va susţine un workshop despre beneficiile oferite de Xerox® Versant® 80 Press, iar Bogdan Gheţău, Xerox Product Manager Xerox România, va prezenta tehnologiile Xerox pentru mediul de birou.

0 gânduri despre „XEROX a ales IT Congress la Timisoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *