Fără categorie

Dana Niculae – Wild Karaoke, freedom life, true cool spirit! Read and learn

Spread the love

danaPe Dana am intalnit-o la karaoke in Mojo. Unul dintre locurile mele preferate pentru cantat si dansat din Capitala. A vorbit atat de intens despre ea incat mi-am zis: Merita un interviu. Sa vedem ce si cum o regasim pe Dana din spatele unor raspunsuri.

BOGDAN: Ne-am cunoscut in Mojo la Karaoke si recunosc ca am ramas placut impresionat de vocea ta. Cand si de ce te-ai apucat sa canti la karaoke?

Dana: Mersi frumos 🙂  E destul de amuzant, am aflat ca am voce acum 4 ani, cand am mers prima data la karaoke, in Mojo de altfel, cu colegii de facultate. Eram racita cobza dar totusi am zis ca trebuie sa cant ceva si am  ales o melodie si am ramas fara voce. Lumea a inceput sa ma felicite si de atunci mi-am zis ca trebuie sa profit de asta. So here I am today!

BOGDAN: Iti mai aduci aminte care a fost prima piesa?

Dana: Imi aduc aminte cu drag de prima melodie, Strong Enough – Cher, iar dupa ce am ragusit am trecut pe balade rock :))

BOGDAN: Ce solisti sau soliste ai mai aproape de sufletul tau si de ce?

Dana: O iubesc enorm pe P!nk, am vazut Behind The Music cu ea si am ramas impresionata pentru ca e un suflet liber. Un artist sincer, nu neaparat ca nu ii pasa de reactia fanilor ei fata de ceea ce spune, doar ca e e cine e, si e mandra de asta. E o feminista convinsa, ii plac provocarile, puternica, talentata si nebuna. Embrace the freak that you are! Iar al doilea artist pe care il admir e Beyonce, la fel de talentata, muncitoare, feminina, senzuala, iar cand e pe scena you can see she ownes it! Nu degeaba i se spune Queen B 🙂

BOGDAN: Care e piesa ta favorita?

Dana: Aici m-ai prins. Piesa preferata nu sta pe piedestal prea mult. Pentru ca emotiile mele traiesc prin muzica, in functie de starea pe care o am iti pot alege piesa preferata la momentul potrivit. In momentul asta am sa spun Lost – Anouk:)

BOGDAN: Dintre locurile de karaoke din Bucuresti unde mergi cel mai des?

Dana: Ha ha, clar Mojo! Deja sunt persoane acolo care nu ma mai suporta, cica ma vad prea des :)) Dar nu am ce face, devin dependenta de lucrurile care imi plac, in cazul asta un local.

BOGDAN: O intamplare amuzanta de la karaoke

Dana: O intamplare amuzanta la karaoke am trait chiar in prima seara cand am mers in Mojo. Eram cu colegii mei, vreo 20 la numar iar un englez s-a asezat la noi la masa si ne-a spus daca ghiciti care este rolul meu aici, in seara asta, aveti cate un shot din partea casei. Am raspuns pe rand, iar respectivul tot incerca sa imi sopteasca raspunsul de la celalalt capat al mesei. Dupa cateva incercari nereusite s-a ridicat si a spus: I’m the owner! Dar cu toate astea tot am primit shoturi din partea casei. Nice guy 🙂

BOGDAN: Ce faci cand nu canti?

Dana: Imi place sa ma relaxez intr-o ceainarie de prin centrul Vechi, sa citesc o carte ezoterica, sa ma plimb prin locuri mai putin explorate. Sunt o aventura pentru mine si natura din jurul meu.

BOGDAN: Un mesaj pentru cititori:)

Dana: Un mesaj care as vrea sa se raspandeasca e: Urmati-va visele, fiti buni, iubiti fara limite si cel mai important, always believe in yourself, because if you don’t, then who will?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.