Fără categorie

Vrei sa fii cu adevarat FERICIT de Sarbatori? #DaruiesteBucurie, e atat de simplu

Spread the love

Recent va povesteam despre experienta mea cu STARBUCKS si reteta inventata de mine in PLaza Romania. Acolo am cunoscut-o pe Andra, un om despre care am descoperit mai tarziu ca are multe similitudini cu viata mea. Andra intotdeauna mi-a servit cafeaua amestecata cu zambete. Indiferent cat era de trista, suparata, sau ce griji avea, ea imi zambea mereu ori de cat ori imi aducea cafeaua.

Am aflat apoi de la colegii ei ca are si un baietel si, intamplator sau nu, Andra e nascuta in aceeasi zi cu surioara mea – 7 august. Si pentru ca stiu ca toata ziua este ocupata cu prepararea cafelei m-am gandit sa-i daruiesc ceva – Un urs de plus Urias pentru ea si copilul ei. Am ales aceasta jucarie ca sa-i explic, intr-un fel, ce bucurie imensa imi ofera ea atunci cand beau cafeaua in cafeneaua unde lucreaza.

Cand l-a primit a fost atat de surprinsa ca nu stia daca sa rada sau sa planga. Mai mult decat atat, ursuletul a fost atat de greu incat a avut nevoie de ajutor ca sa-l ridice si sa faca poza cu el:D

Recunosc ca am fost inspirat de un spot emotionant! Il vedeti mai jos!

➡ #DaruiesteBucurie – un gest firesc si simplu

Clipul m-a inspirat si mi-a dat parca un declic. Atunci cand oferi mici atentii celor dragi tie stii ca la un moment dat acele lucruri ti se vor intoarce. Dar daca oferi ceva, oricat de mic si neinsemnat unui om pe care abia l-ai cunoscut sau pe care probabil o sa-l vezi mai greu, bucuria e de mii de ori mai puternica si intensa pentru ca o faci din suflet, si e firesc sa oferi bucurii oamenilor din jurul tau pur si simplu.

Am fost atat de emotionat de intreaga scena si de tot momentul incat am uitat sa ma fotografiez si eu cu ursuletul dar promit sa mai trec pe la cafeneaua din Plaza Romania.

Am in schimb o fotografie cu Andra si cu sortul rosu Starbucks pe care mi l-a imprumutat pentru o fotografie memorabila.

Pe scurt, nu costa mult, nici ca timp, nici ca resurse financiare sa faci o bucurie cuiva pur si simplu. #DaruiesteBucurie vorbeste despre adevaratul spirit al sarbatorilor de iarna, acela de a darui neconditionat oricui, sau cel putin unei persoane care Nu te cunoaste asa cum te cunosc persoanele dragi, prietenii, familia. E o provocare simpla si astept semne de la voi.

Va mai las un exemplu, poate va inspira, mai ales ca majoritatea locuim la bloc si avem vecini care ne fac ziua mai frumoasa prin simpla lor prezenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *