Fără categorie

VIDEO: Dota 2, intr-o noua dimensiune LIVE din Bucuresti prin PGL!

Spread the love

chinaTI5In aceste zile, Bucurestiul gazduieste transmisia calificarilor celui mai mare turneu de Dota2 din lume, The International 5. In studiourile PGL se afla peste 30 de analisti, comentatori si jucatori profesionisti din intreaga lume. Tot la Bucuresti se afla si Cristian Tamas, romanul din spatele platformei Twitch.tv.

Plecat din tara in 2004, Cristian Tamas a lucrat ca IT-st in Belgia, iar din 2010 s-a mutat in Suedia, unde detine functia de „Partnerships & Production Manager EMEA” in cadrul companiei Twitch.tv.

In compania Twich (cea mai mare platforma online din lume, dedicata sportului electronic), Cristian Tamas se ocupa de conturi „cheie”, adica parteneri importanti, jucatori si echipe de renume, iar ca „production manager” conduce si o echipa de productie care se asigura ca orice eveniment care are stream pe Twitch.tv functioneaza fara probleme. Din 2012, Cristian Tamas impreuna cu englezul James Harding au fondat „The GD Studio”, dedicat analizelor si comentariilor din esport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.