Fără categorie

Cum sa faci rost de bani pentru al tau business la ICEEfest ?

Spread the love

xcICEEfest 2015 pune accent nu doar pe tendințele actuale ale economiei digitale și pe cele mai de succes companii din prezent, ci și pe viitor. Astfel, antreprenorii care vor să își lanseze un startup sunt invitați la sesiunea ”Searching for The Next Big Thing”, care va avea loc în finalul festivalului, pe scena dedicată inovației.

În cadrul acesteia, antreprenorii sau cei care vor să își deschidă un startup pot vedea prezentările și afla ideile unor antreprenori de succes, iar apoi pot urmări ”200 Seconds of Fame” – în parteneriat cu AeRO, Bursa de Valori Bucuresti -, un concurs în cadrul căruia ideile de startup vor fi prezentate în doar 3 minute și 20 de secunde, în fața unui public calificat și a unor posibili investitor.

Cele mai bune idei vor fi stabilite live, prin votul publicului și al juriului.

În cadrul sesiunii, cunoscutul antreprenor și autor al cărții “Get Shit Done Niall Harbison (PicStach) îi va învăța pe cei prezenți cum să își dezvolte o afacere cu ajutorul social media și să o vândă pentru milioane de dolari.

Unul dintre cei mai cunoscuți și respectați antreprenori români, Radu Georgescu, Founding Partner GECAD Group, le va vorbi celor prezenți în cadrul unui interviu live realizat de fondatorul ICEEfest, Dragoș Stanca, despre cum se poate construi o companie globală pornind din Europa Centrală și de Est, iar Andrei Pitiș, Founder & CTO Vector Watch, va prezenta un proiect concret, care s-a bucurat de o acoperire media globală: un smart watch gândit în România.

Apoi, la ”200 Seconds of Fame”, juriul care va analiza prezentările “fulger” va fi format din Radu Georgescu (GECAD), Marius Ghenea (3TS Capital Partners), Niall Harbison (PicStach), Laurențiu Ispir (Oresa Ventures), Marcin Wojcicki (AeRO/Bucharest Stock Exchange) și Orlando Nicoară (WeLoveDigital).

agenda-360x296Cum te înscrii la ”200 Seconds of Fame” by AeRO?

Selecția start-up-urilor – câteva deja “calificate” în finală – se face în parteneriat cu WeLoveDigital. Cei interesați de a apărea pe scena ICEEfest 2015 pentru a-și prezenta ideile de start-up trebuie să trimită un email și câteva slide-uri la adresa 200@welovedigital.ro, până cel târziu în 31 mai 2015, iar juriul îi va anunța pe aceștia dacă au fost selectați.

“Până acum au fost selectate opt proiecte și mai este loc de 5 sau 6”, explică pe blogul său Orlando Nicoară, Founder WeLoveDigital, membru al juriului.

Antreprenorii care vor să vină la ICEEfest 2015 doar la partea dedicată lor (plus show-ul ”Viral Movie Night” – cu Bobonete, Sergiu, Andrei, Micutzu și Cabral – dar și la spectacolul de stand-up comedy al lui Jeff Leach, care va urma în aceeași seară) o pot face cu numai 50 de euro.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Driven by Toyota Hybrid.

Bilete pentru festivalul și agenda completă se găsesc pe site-ul oficial, www.ICEEfest.com. Un număr limitat de biletele, valabile doar pentru “The Viral Nights of ICEEfest”, se pot cumpăra și de pe site-ul IaBilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.