Fără categorie

Vara la ea acasa, ca-ntr-un living perpetuu – E3 ENTOURAGE Sailors of Summer

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Chiar daca toamna si-a intrat in drepturi, cel putin calendaristic, vremea de afara inca are parfum de vara. Si daca termometrul ne tot povesteste despre vara, de ce sa nu o conturam si mai intens. Si daca vorbim de locuri cu istoric atunci cand ne gandim la emotii, petreceri, clipe memorabile , eu ma gandesc la E3.

In noaptea asta pana dimineata, ca tot e SF. Maria, poti petrece o noapte de poveste intr-un ambient de poveste. Dar nu trebuie sa ma crezi pe mine, crede in ce vezi, crede in asta

Si daca tot ajungi in E3, trebuie sa ai in vedere minim 3 reguli,

➡ Regula No.1 E3 Entourage -Te simti bine, ai chef sa mananci bine

E3 Entourage a inteles un lucru simplu dar relevant. Indiferent cat de buna e mancarea intr-un restaurant, indiferent cat de repede poti sa primesti preparatele dorite, oamenii atunci cand aleg un restaurant aleg si atmosfera, aleg si asteptarea.

Ori, la E3 Entourage primul lucru pe care-l simti de cum intri in local este confortul. Ai nevoie sa-ti lasi telefonul la incarcat? Nu trebuie sa ceri o masa cu priza, sa te apleci pe sub canapele ca sa nimeresti priza, e suficient sa te indrepti spre o zona special amenajata la nivel de „eye-tracking”, iti lasi telefonul intr-o caseta de plexiglas transparent si apoi te poti bucura de tine si de timpul tau.

 Si asta nu e tot. La E3 Entourage gasesti niste canapele in care iti vine sa te tolanesti la fel cum face pisica cand da de caldura. Si pentru ca e luna iubirii, localul e amenajat discret  cu tot felul de elemente decorative care nu incarca dar care dau un farmec aparte locului.

➡ Toamna asta e ca VARA la E3

Si daca tot ajungi in seara asta la E3, hai sa-ti spun ce poti servi acolo.

DRINKS MENU:

– Amarula Cream Liqueur 19 lei
(ask your waiter for Amarula Cocktails)
– Iced Rooibos with honey and lemon 17 lei

FOOD MENU:

– Carpaccio vita – 42 lei
– Mussels with wine and garlic – 33 lei
– Cape Malay chicken whit yellow rice – 22 lei
– Lemony zucchini Carbonara whit chilli – 21 lei
– Gogosi Koeksister in sirop artar – 16 lei

➡ E3 Entourage, dincolo de ambient, atmosfera si meniuri, ai si o muzica care merita pusa pe reat

Mandela Gajol

Absolvent al Academiei de muzică din Cluj secția Flaut și în prezent profesor la Mark Twain International School, promovează instrumentele tradiționale românești în cele mai diverse genuri muzicale, aducând un vibe deosebit în toate proiectele în care se implică. Activitatea sa muzicală pornește de la muzică clasică, jazz, electro, până la colaborări în toate zonele artistice, cu diverse formații și proiecte precum: Souptrip, Sensor, Organic Trio, Vita-de-Vie, Dj Vasile și altele.

Cristian Stanciu (DJ-Matze)

Matze militeaza pentru exploatarea sunetului de catre om, face parte din garda veche de Dj-i si producatori, este realizatorul programului de radio „Zona Libera”. Printre proiectele prin care s-a facut cunoscut, de-a lungul carierei sale de 23 de ani, se numara: PERICOL, NSK (Natural Soft Killers), Aievea, Blanoz, Shukar Collective.

Lolo Noukpetor

Este nativ din Togo și a început să facă percuție de la vârsta de 6 ani alături de fratele său. În cei douăzeci de ani de activitate și-a însușit mai întâi tradițiile togoleze de percuție iar apoi și-a adâncit cunoștințele în tradiția malinke/mandingue de djembé, călătorind, printre altele, în Burkina Faso pentru studii de percuție.

Prin urmare, nu mai stati cu gandul la toamna si retraiti vara, din nou, si din nou, si din nou.

PS: E3 Entourage, local sustinut si recomandat de catre Pia Marina Voicu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *