Fără categorie

Morala zilei de azi – Cu o floare nu poti sa faci primavara dar cu FLOAREA poti organiza cel putin un eveniment!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Si…am intalnit-o intamplator si s-a prezentat asa…

Sunt Floarea. Loredana Floarea. Sau Lori. Sau Lore, cum îmi spuneţi voi. Mi se mai spune ʺImpresaraʺ sau ʺDescoperitorul de talente.ʺ Sunt într-o perioadă în care mă Reinventez şi cred cu tărie în ʺAudaces, Fortuna Juvat!˝ Am crezut întotdeauna ce spunea Goethe: ʺIndiferent cât de nebuneşti sunt visurile tale, pune-le în practică. Îndrăzneala are geniu.ʺ

Încă mai cred şi încă mai tind spre RARA AVIS. De fapt, chiar sunt RARA AVIS

Când nu sunt Rara Avis îmi ocup timpul cu ˝arhitecturaSunt arhitectul visului tău şi transform banalul vieţii în Entertainment.

Sunt specialist în Comunicare şi Relaţii Publice, deci sunt PR ʺpe buneʺ, cu diplomă la stat…, şi nu la stat degeaba, ci cu folos…am studiat, am analizat, am creionat şi mi-am transformat visul în realitate. A prins viaţă sub numele de FLOAREA PR EVENTS – firmă de organizări evenimente, că nu degeaba spunea Goethe ce spunea

Dar sa descoperim impreuna si restul!…

➡ Neata Lory. Cum si cand s-a nascut ideea ta de business in zona de PR Events?

 

Neaţa, Bogdan! Ideea de a-mi deschide o firmă de organizări evenimente ardea mocnit de câţiva ani buni, cred că vreo patru, dar e clar că mă îndepărtasem de vorbele lui Goethe, altfel nu-mi explic de ce nu am luat iniţiativa de a lucra pentru şi la propriul vis, încă de pe atunci

Sunt PR de profesie, iar evenimente mai organizasem şi înainte, dar nu neapărat pe zona aceasta de evenimente de nişă, evenimente muzicale etc. Deci, aveam toate premisele să construiesc ceva al meu. Am organizat un eveniment pilot, de la A la Z, a prins foarte bine la public, şi atunci am zis, hai să mă reinventez, ăsta e momentul meu. Şi s-a întâmplat.

➡ Cand ai organizat primul eveniment si care a fost primul tau client/colaborator?

În vara acestui an am organizat primul eveniment (în iunie, mai exact). Am început cu TOUTEFOIS = TOTUŞI, o formaţie tare dragă mie (probabil pentru că ei au fost primii), formată din Nadina P (voce şi percuţie) şi Vlad Olan (chitară şi electronic), ce au creat o bogată mixtură de melodii culese din diferite culturi globale, pe care le-au adaptat şi aranjat pe propriul portativ muzical. Evenimentul a avut loc într-un PUB micuţ şi chochet din Centru` Vechi: L`autographe Café Pub. Aaa…şi ce nu v-am spus e că evenimentul s-a bucurat de un real succes.

➡ Ce servicii poti sa oferi in prezent?

FLOAREA PR EVENTS e într-o continuă dezvoltare. Fiecare zi aduce un element de noutate. La momentul vorbirii organizez evenimente de nişă, precum: Seri de Café-Concert, Musical, Chansonete Franţuzeşti, Tangouri Interbelice sau seri de Jazz-Swing. Aici, colaborez cu unul dintre cei mai buni pianişti din România, în persoana lui Alexandru BURCĂ, iar ca voce o am în repertoriu pe Diana TUDOR, inegalabilă în Bucureşti pe zona de Chansonete franţuzeşti. Primul concert pe care l-am avut cu ei, în această formulă: Alex (pian), Diana (voce) s-a desfăşurat tot în Centru` Vechi, în acelaşi PUB cochet, L`autographe Café Pub. În acea seară specială, ne-am propus să aducem Parisul în Centru` Vechi şi să schimbăm puţin arhitectura muzicală a centrului istoric. Şi îndrăznesc să afirm că am reuşit într-o proporţie destul de mare, iar primul pas a fost făcut. Vom continua.

Activitatea nu se opreşte aici şi vă anunţ cu bucurie că FLOAREA PR EVENTS deţine în portofoliu Trupe de Cover-uri pentru Nunţi, Botezuri, Zile de naştere, Zile de oraşe şi comune. Şi vă asigur că am cele mai tari, respectate şi apreciate trupe din România. Iar publicul le-a oferit legitimitatea. De asemenea, am DJ celebri, Dansatori, Ursitoare şi asigur servicii de Foto-video-audio, precum şi servicii de Catering şi Aranjamente florale.

➡ Cum arata pentru tine un eveniment ideal ? Care ar fi reteta succesului?

M-am tot gândit la o reţetă a succesului şi mi-am dat seama, nu după mult timp, că nu există. Tot ce am făcut până acum au fost variante pe care le-am testat. Ori am avut eu noroc, ori chiar le-am organizat foarte bine. Toate au prins. Toate sunt valabile şi apreciate. În tonul acesta am toate motivele să continui.

Un eveniment care se apropie de perfecţiune, nu vorbim despre ideal, este show ul Deliei Matache, ʺDeliria˝ sau show ul Larei Fabian, dacă mă întrebi pe mine. Eu fiind, desigur, şi o mare admiratoare a celor două artiste.

➡ Am inteles ca ai in portofoliu si nume cu rezonanta de la Romanii au Talent. Poti sa-mi oferi cateva exemple?

Cu Marius Gheorghiu semifinalist la Românii au Talent am făcut o seară WOW. Chiar aşa am numit-o, aducând, în premieră un show de stand-up comedy pe Covaci. Pe strada Covaci nr. 12, acolo unde se află L`autographe Café Pub. Căci, aşa cum v-aţi dat seama deja, tot acolo a fost organizat. Am avut trei evenimente diferite în aceeaşi locaţie. Ce ne putem dori mai mult pentru Centru` Vechi?:)

De la Vocea României colaborez cu Vescu Angelica Sergheevna, o voce minunată care şi-a găsit repede loc la mine în portofoliu.

Şi sigur că da, mă onorează faptul că din portofoliul meu face parte Nicoleta Ţicală Floroni, finalistă la Vocea României, în 2013. Nicoleta, împreună cu soţul ei, Adrian Ţicală formează cea mai completă şi complexă formaţie de cover-uri din România, gata să transforme orice eveniment, într-unul de neuitat. Aici, am motiv dublu de bucurie, pe lângă faptul că Nicoleta are o voce-instrument, este şi olteancă de-a mea.

➡ In final, un mesaj pt cititori

Asta e cea mai simpla intrebare si voi raspunde interactiv

– Ai formaţie? Ai nevoie de un local? Vrei sa organizezi un eveniment corporate sau privat –Vorbeşte cu Floarea!

CONTACT:

0726 25 80 15

floareaprevents@gmail.com

https://www.facebook.com/FloareaPrEvents/

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *