Atelier de Idei

Top 3 destinații de Crăciun in 2015

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

În cadrul agenției de turism Paralela 45, cele mai căutate destinații de către români pentru a-și petrece Crăciunul sunt: Laponia, Viena și stațiunile montane și balneare din România. Românii preferă să-și petreacă sărbătorile de iarnă în destinații în care să simtă atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

0-0-mos_craciundgn

Dacă în anii trecuți aceștia preferau să își petreacă sărbătorile de iarnă în destinații exotice, anul acesta românii aleg destinații încărcate de poveste, de magie și de preferat cu zăpadă.

➡ Laponia, țara lui Moș Crăciun 

Cunoscută în întreagă lume ca și țara lui Moș Crăciun, Laponia este destinația favorită a românilor pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă într-o atmosferă de poveste. Situată la Cercul Polar, Levi este stațiunea cea mai căutată din Laponia, având cele mai mari părții de schi, ce găzduiesc anual evenimentele din cadrul Cupei Mondiale la Schi.

Printre activitățile principale din Levi se număra diferite tipuri de safari precum cel cu Husky, cu snowmobile-ul și cu renii iar cei mici pot experimenta sporturile de iarnă pe o pistă organizată special pentru ei numită Tărâmul Copiilor unde zi de zi au loc activități de grup pentru toate vârstele. Aici cei mai mici vizitatori ai Laponiei au parte de instruire, iar programul oferă zilnic activități distractive.

 ➡ Viena-orașul magic, cea mai căutată destinație de sărbători

Viena rămâne orașul cel mai căutat în perioada sărbătorilor de iarnă. Datorită deja consacratului Târg de Crăciun, Viena atrage an de an mii de turiști români. Odată ajunși în Austria, iubitorii sporturilor de iarnă nu trebuie să rateze nici fascinantele stațiuni montane.   Viena este destinația ideală atât pentru o escapadă romantică în pragul sărbătorilor, cât și pentru a petrece o vacanță de neuitat împreună cu cei mici.

➡ Stațiunile montane și balnerare, în topul destinațiilor preferate de români

În topul destinațiilor favorite din țară, românii au ales pentru sărbătorile de iarnă atât cele mai cunoscute stațiuni montane și balneare, precum și stațiuni ferite de aglomerația urbană – Albac, Azuga, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olănești, Bran, Breaza, Bușteni, Fundată, Gura Humorului, Moeciu, Ocna Sugatag, Păltiniș, Poiana Brașov, Predeal, Sibiu, Sinaia, Slănic Prahova, Straja, Vatra Dornei, Vișeu de Sus.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *