Fără categorie

Cum mi-am redescoperit copilaria, inspirat de dulceturile Bonne Maman!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, nu mai este demult timp o noutate. Dar câți dintre noi ne gândim la micul dejun ca la o amintire din copilărie? Nu-i așa că dulceața de fructe, pâinea cu unt și grija mamei sau a bunicii ne-au făcut în copilărie multe dimineți frumoase? Un mic dejun simplu se poate transforma într-o amintire de neuitat dacă ingredientul principal cu care este pregătit este…dragostea.

Aceste sentimente le-am retrait in forma lor ingenua alaturi de oameni dragi mie de la Creative Ideas al caror client, Bonne Maman  s-a gandit sa ne poarte intr-o calatorie gastronomica in timp si sa retraim copilaria iar experienta a fost coplesitoare.

 ➡ Doar 43% dintre români iau micul dejun

 În copilărie, micul dejun era una dintre mesele de la care mama sau bunica nu te lăsau să te ridici fără să mănânci măcar o felie de pâine cu unt și dulceață. Însă, în ultimul timp de câte ori ai plecat de acasă fără să iei micul dejun? Cu siguranță, mama sau bunica ta se întreabă în fiecare dimineață dacă ai luat micul dejun. Conform unui studiu Omnibus privind obiceiurile de consum al micului dejun la români, reiese că doar 43% dintre aceștia iau micul dejun zilnic. Micul dejun asigură 20-25% din necesarul energetic de care are nevoie un om pentru a desfășura activitățile zilnice, însă, cu toate acestea, micul dejun este cea mai neglijată masă a zilei.

 ➡ Retrăieste-ți copilăria cu dulceață de fructe Bonne Maman 

 O alternativă gustoasă pentru un mic dejun precum cel pregătit de mama sau bunica în copilărie este dulceața Bonne Maman. În România este disponibilă în variante clasice precum caise, căpșune, vișine sau zmeură, dar și în amestecuri de fructe sau în variante mai exotice, cum este marmelada de portocale. Consumată la micul dejun, dulceața Bonne Maman îți face diminețile mai frumoase și îți reamintește de gustul copilăriei. Un mic dejun simplu alcătuit din pâine cu unt și dulceața Bonne Maman este modalitatea perfectă de a-ți începe ziua la fel cum o făceai în copilărie.

➡ Ingredientele din dulceața Bonne Maman se regăsesc în bucătăria oricărei bunici

 „Bonne Maman vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse realizate după o rețetă originală, franțuzească, gata să răsfețe simțurile celor mai pretențioase bunici sau mame. Produsele Bonne Maman nu conțin coloranți, arome artificiale, sirop de glucoză sau fructoză care să le influențeze gustul fin. Acestea sunt îndulcite doar cu zahăr brun, din trestie de zahăr și zahăr alb din sfeclă. Cu alte cuvinte, ingredientele din gemurile Bonne Maman se găsesc în bucătăria oricărei bunici.”, a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

➡ Despre Bonne Maman 

Brandul Bonne Maman a fost lansat în anul 1971, în Franța, de către Andros, o companie de familie. Astăzi, Bonne Maman a devenit lider de necontestat în Franța și în multe țări numărul 1 între brandurile importate.

 Cu conținut ridicat de fruct, minimum 50%, fără coloranți și arome artificiale, dulcețurile Bonne Maman sunt produse doar din „cele mai perfecte fructe”. Pentru că Bonne Maman selectează pentru produsele sale doar fructe intens aromate, care sunt fierte încet pentru a nu distruge bucățile de fruct.

 Bonne Maman folosește zahăr brun, din trestie de zahăr și zahăr alb din sfeclă, care înlocuiesc siropul de glucoză sau fructoză. Dulceața Bonne Maman are în compoziție îndulcitori naturali, cum ar fi grape-ul, care nu influențează gustul final al produsului.

 Dulceața Bonne Maman se găsește în toate lanțurile de magazine Kaufland, Cora și Carrefour la prețul recomandat de 13-14 lei.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *