Tineri

Tips and Tricks cand alegi o lotiune de maini

Spread the love

Știți ce au femeile în comun? Pe langa faptul ca toate sunt mari fane ale produselor de frumusete cu adevarat naturale, toate cunosc importanta imbunatatirii ingrijirii pielii. Un lucru pe care il putem uita adesea este ca ingrijirea pielii nu se opreste la gat sau la piept.

Adesea spunem că pielea noastră este cel mai mare organ al nostru și, în timp ce s-ar părea ciudat, această filozofie este una dintre faptele care ne determină să folosim produse de îngrijire a pielii, sănătoase, minunate și organice. S-ar putea să fiți deja familiarizați cu cremele de echilibrare și curățare, hidratante și uleiuri naturale, dar dorim să evidențiem loțiunile bogate și de înmuiere a pielii; în special, lotiunile de maini.

În acest articol, vom discuta despre importanța utilizării unei loțiuni de mâini, precum și despre unele dintre dezavantajele de a sări peste loțiunea de mâini în rutina ta.

De ce ar trebui să folosesc loțiune de maini in locul lotiunii de corp?

Există o metodă de a folosi magia lotiunii, iar această metodă păstrează umezeala și inmoaie mâinile noastre. Recunoaștem importanța folosirii unei creme de mâini in locul folosirii a unui hidratant complet.

Acum, acest lucru ar putea părea o suprasolicitare, dar un hidratant pentru corp este creat pentru pielea care are nevoie de o intretinere mai putina si anume zona brațelor și a picioarelor.

Mâinile noastre sunt diferite de celelalte zone ale corpului. În primul rând, ele primesc cea mai mare uzură. Noi le folosim pentru, literalmenteabsolut orice facem astfel incat pielea de pe mâinile noastre devine epuizată.

Pielea de pe mâinile noastre este puțin mai groasă decât in alte zone, așa că au nevoie de hidratare mai bogată decât ceea ce ar putea oferi loțiunea noastră tipică pentru corp.

Și pentru că ne folosim de mâinile noastre în tot ceea ce facem, ele sunt una din primele zone ale corpului nostru care arată semne de îmbătrânire. Secretul ca sa aratam mai tinere tine de cata grijă acordam pielii fetei, gâtului, pieptului și mâinilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *