Divertisment, Tineri

MILE 22 – Actiune cat vrei si ai pofta, totul intr-un singur film

Spread the love

MILE 22 este regizat de Peter Berg, dupa un scenariu al lui Graham Roland si Lea Carpenter. Printre producatorii productiei se ascunde si actorul Mark Wahlberg. Actorul are evident si rol in film unde joaca alaturi de  Lauren Cohan, Iko Uwais, Ronda Rousey si John Malkovich. Filmul va intra in cinema din 12.10.2018 si este distribuit de Vertical Entertainment.

➡ Sinopsis

Plasat în zona volatilă a serviciilor secrete şi a controversatei politici globale, filmul „Mile 22 Misiune Secretă” aduce un suflu nou cinematografiei în materie de acţiune. O echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea. Echipa de intervenţie, supranumită „Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil şi necunoscut. Aceasta rezistă cu greu în faţa atacurilor sistematice venite din partea autorităţilor locale şi cartelurilor mafiote, pornite să pună mâinile pe prizonier.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Mile 22 Misiune Secretă” îi aduce pe Mark Wahlberg şi John Malkovich în rolurile principale pe marile ecrane, într-o poveste regizată de Peter Berg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.