Economic

Inelele de logodna ale istoriei

Spread the love

Nu veți găsi inelele actuale de pe această listă – aceste inele erau purtate de femei care vor fi amintite ca icoane în timpul lor. Deci, în nici o ordine particulară, aruncați o privire la unele dintre cele mai renumite inele de logodnă din istorie.

fuste-tulle

Inelul lui Jacqueline Kennedy Onassis de la JFK

Acest inel este cu adevărat unul de un fel – un inel de aur galben extravagant care are un diamant de 2.88 carate și un smarald de 2.84 flancat de baghete conice. După nuntă, inelul a fost remodelat pentru a înlocui baghetele cu diamante rotunde strălucitoare și marquise tăiate, în valoare de 2,12 carate. Valoarea estimată a inelului este acum de 1,39 milioane de dolari.

Inelul lui Audrey Hepburn de la Mel Ferrer

Hepburn este simbolul stilului care stabilește tendințele cu mult înainte de a le recunoaște ca atare. În 1954 Mel Ferrer ia dat cele trei inele de logodnă – aur alb, aur roșu și aur galben, fiecare cu un diamant mic dar perfect format. Audrey purta inelele împreună – acest stil este acum recunoscut!

Inelul lui Marilyn Monroe de la Joe DiMaggio

Are sens că inelul de logodnă al lui Marilyn este la fel de iconic ca și ea. Oferit actriței târziu de catre logodnicul Joe DiMaggio, banda simplă și elegantă este împachetată cu 35 de diamante tăiate cu baghetă în tot drumul. Inelul a fost licitat în 1999 pentru 772.500 de dolari.

Inelul reginei Elizabeth II de la prințul Philip

Inelul reginei Elizabeth II este o bandă de platină montată cu un diamant de 3 carate solitaire, cu cinci diamante mai mici pe fiecare parte. Inelul, pe care prințul Philip l-a prezentat prințesei Elizabeth în 1947, este simbolul eleganței și clasei subestimate și, ca una dintre cele mai importante bijuterii ale reginei.

Inelul lui Grace Kelly de la Prințul Rainier III

Inelul tăiat cu smarald al lui Grace Kelly este definiția eleganței. Piatra strălucitoare de 10 carate, este o formă simplă care stă testului timpului. Diamantul central este flancat între două diamante subțiri, tăiate în baghetă.

Povestea lor de dragoste este o adevarata love story, asa ca se potriveste doar ca inelul sa fie memorabil, cu toate acestea, Printul initial a propus cu un inel mult mai modest. El a îmbunătățit când și-a dat seama că alte actrițe de calibrului lui Kelly purtau inele mult mai puțin modeste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *