Actualitate, Social

Tendințe de nuntă în 2020 – Eleganta, rafinament si detalii

Spread the love

Ziua cea mare este una extrem de importantă în viața oricărui cuplu. Aceasta este planificată în detaliu cu mult timp înainte pentru ca totul să iasă perfect. Cu siguranță și tu îți dorești o nuntă ca în povești, dar care să nu facă rabat de la ceea ce este la modă și care să rămână în amintirea invitaților și mai ales a ta drept cea mai frumoasă zi.

Poate că știi deja ce flori de nuntă vrei pentru decorul sălii sau ce fel de buchet de mireasă vrei să asortezi la rochia mult visată, ori poate nu ai idee de unde să începi cu organizarea. Dacă nunta ta urmează să aibă loc în 2020, inspiră-te din tendințele anului viitor și descoperă ceea ce ți se potrivește.

  • Nunta relaxată – Anul viitor aduce schimbări pentru lista invitaților. Dacă până acum erau prezenți la eveniment și cei nu tocmai apropiați familiei de însurăței, din 2020 nunta capătă un caracter informal și lejer, la care participă cei foarte dragi cuplului. Astfel, nunta este una intimă, cu un buget centrat mai eficient pe cei câțiva invitați și pe bucuria personală a celor doi îndrăgostiți. Tinerii căsătoriți vor putea petrece mai mult timp cu fiecare oaspete în parte și se vor distra petrecând într-un cadru restrâns.
  • Nunta grandioasă – Chiar dacă lista invitaților este mai restrânsă, asta nu înseamnă că decorul trebuie să fie unul timid. În 2020 poți organiza o nuntă decorată cu baloane gigant, arcade de flori și multe alte piese de rezistență care să atragă privirile la intrarea în local. Totul trebuie să arate ca desprins dintr-un basm. Ghirlandele luminoase și elementele decorative generoase trebuie să se potrivească cu personalitatea voastră și să dea o stare de bine invitaților.
  • Rochia de mireasă cu caracter funcțional – Nu este un capăt de țară dacă ai visat dintotdeauna să fii prințesă la nunta ta. Totuși, dacă îți dorești să ieși din zona clasică a miresei, poți opta pentru croielile moderne care implică buzunare practice în care poți strecura telefonul sau poate un șervețel în cazul în care emoțiile te copleșesc. De asemenea, rochia lui Meghan Markle a creat un val de inspirație pentru viitoarele mirese, care își doresc să îmbine aspectul chic și elegant cu aerul modern. Optează pentru o ținută romantică și alege o rochie de mireasă cu mâneci lungi, fie evazate, fie croite pe corp, la care să combini spatele gol pentru un plus de senzualitate.
  • Nunta eco – Grija pentru mediul înconjurător este tot mai pregnantă pe măsură ce efectele poluării avansează. Acest lucru presupune reducerea deșeurilor inutile și încercarea de a fi cât mai ecologic. În alegerea localului pentru petrece poți descoperi că există servicii de catering ce au produse locale. De asemenea, poți să reduci elementele de plastic utilizate în cadrul nunții, să împarți decorurile florale cu o altă pereche de miri și să plantezi un copac ca simbol al noii familii.
  • Aranjamente florale pentru mese de nuntă impunătoare – Florile sunt esențiale pentru o nuntă care să arate perfect, de aceea, noile tendințe îți recomandă să apelezi la un atelier floral din proximitate, care să folosească flori de sezon. Culorile îndrăznețe, texturile diferite și combinațiile inedite sunt un must have în 2020. Alege, de asemenea, flori care miros pentru a parfuma evenimentul și a conferi un aer romantic și boem. Lasă-ți inspirația să zburde. Sunt la modă florile uscate, înghețate sau decolorate. Toate vor da un aspect personal și special nunții tale. În privința buchetului de mireasă, finalul trebuie să arate maiestuos. Integrează multe elemente verzi și grandioase, fără să omiți aspectul îngrijit de la final.
  • Integrează luminile în decorul tău de nuntă – O bună iluminare va transforma și cel mai anost local în unul care strălucește și îți conferă o ambianță plăcută, cu un aer romantic. Fie că recepția va avea loc la interior sau într-un spațiu deschis, luminile pot stabili tonul și starea de spirit. De la becuri banale la mini abajururi și candelabre vintage până la lumânări pe plajă, există o mulțime de moduri diferite prin care poți aduce o notă de luminoasă la nunta ta.
  • Schimbări la nivel de fotografii și filmări – Evoluția tehnologiei a dus la apariția unei tendințe care implică modificări ale aspectului fotografiilor de nuntă și a clipurilor video. Amintirile pe care le vei păstra peste ani sunt filmate acum cu drone specializate, pozele de grup sunt mai spectaculoase și mult mai distractive pentru oaspeți, care au la dispoziție de multe ori costume și măști.
  • Tortul de nuntă într-o formă inedită – Se pare că 2020 este un an în care ai ocazia să te lași în voia imaginației și să creezi nunta visurilor tale. Te-ai gândit vreodată să renunți la tăierea tortului clasic și să o înlocuiești cu un turnuleț din diferite tipuri de brânzeturi sau să decorezi un suport cu etaje cu brioșe, bezele sau gogoși. Renunță la preconcepții și mergi pe elemente inedite, care să facă nunta memorabilă. Dacă totuși preferi varianta clasică, alege un decor special, cu flori comestibile, gheață sau stropi de vin.
  • Mâncăruri și băuturi originale – Cu toții ne dorim ca ziua cea mare să aibă acel accent personal. Însă, de multe ori nu avem suficientă inspirație pentru a veni cu ceva inedit pentru invitați. Ce ai spune dacă ai crea un cocktail al vostru, pe care să-l serviți la bar. Renunță la clasicul vin și la paharele de șampanie și mergi pe mâna paharelor de gin și cocktail frumos decorate.

Alege elementele moderne care ți se potrivesc, combină-le cu cele tradiționale pe care le preferi și creează mixul perfect. Nu uita să adaugi multă distracție și zâmbete pentru ca nunta voastră să rămână în amintire ca o zi memorabilă. În final, tot ceea ce contează este să te bucuri de una dintre cele mai importante zile din viața ta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *