Care este reactia lui Alexandru Cumpanasu dupa ce a fost chemat la DNA
Social

Care este reactia lui Alexandru Cumpanasu dupa ce a fost chemat la DNA

Spread the love

Alexandru Cumpanasu spune ca a fost chemat la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar care vizeaza un proiect al SNSPA. Se presupune ca acesta a mintit in privinta studiilor sale.

Afla mai multe detalii despre motivul chemarii la DNA

Alexandru Cumpanasu a transmis pe Facebook  „Încă din campania electorală se știa despre aceste așa zise verificări. Am atenționat încă de atunci SNSPA să nu se joace cu imaginea mea. Nu am mințit și nu am dat NICIO declarație din care să rezulte că am studii superioare la acel moment. Nu am prezentat SNSPA nicio informație eronată sau care să nu corespundă realității. Toate diplomele și CV-ul transmise pentru angajare au fost cele reale. Încadrarea pe post, respectiv anexa la care se face referire a fost ÎNTOCMITĂ de SNSPA, semnată de RECTOR sau în numele lui și de mine”.

Acesta a transmis ca va depune plangere penala pe numele rectorului Remus Pricopie „Dacă nu au fost respectate condițiile de încadrare, răspunderea aparține SNSPA care are departamente multiple de verificare a documentelor până la semnarea contractului de muncă. În rest, consider că față de plângerea ce o voi depune în perioada imediat următoare, multe surprize vor ieși la iveală față de Remus Pricopie și o parte din SISTEM care a lucrat chiar în acest proiect! Mai mult decât atât, voi da în judecată SNSPA și pe Remus Pricopie pentru afectarea imaginii publice în mod eronat și pentru un concurs de infracțiuni, respectiv denunț calomnios, fraude din fonduri europene și fapte ilicite cauzatoare de prejudiciu”.

Imediat dupa alegerile prezidentiale Alexandra Cumpanasu a fost audiat de DNA Constanta, „M-am prezentat ca un cetățean normal și am demontat în integralitate minciuna SNSPA. (…) Nu am primit din partea DNA nicio informație precum cea falsă, prezentată în presă. Ultima corespondență cu DNA Constanța a avut loc chiar acum câteva zile și mi s-a comunicat că nu mai este nevoie de nimic suplimentar pentru a lămuri speța. Subiectul este ridicol și în fapt, dacă a existat vreo greșeală aceasta aparține SNSPA și rectorului acesteia. Reprezentantul legal al SNSPA a fost audiat la rândul său, dar vad că acea parte din presă care mi-a fost împotrivă în campanie, omite să precizeze acest lucru. (…) Responsabilitatea verificării eventual a respectării condițiilor aparține SNSPA și nu mie ca angajat”,  a declarat acesta.

Acceseaza https://ghimpele.ro/actual/ pentru a afla mai multe detalii despre acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *