Actualitate, Economic, Tineri

TeenMedia Academy: 13 ani si un carusel de emotii intr-un Univers de personaje

Spread the love

Pe 24 și 25 septembrie, școala de actorie TeenMedia Academy organizează evenimentul aniversar „Treisprezece ani și un carusel de emoții”, care celebrează pasiunea pentru teatru și dezvoltare personală prin două producții realizate alături de absolvenții cursurilor de actorie din cadrul școlii. Astfel, spectacolele ”Omul cu o singură aripă” și ”Spre ne îndreptăm, România?” vor avea premiera în acest weekend aniversar și se vor juca pe scena Teatrului În Culise (str. Alecu Russo nr. 12).

➡ Cum s-a nascut TeenMedia Academy

De 13 ani, școala de actorie TeenMedia Academy facilitează întâlniri între oameni și teatru și le oferă un carusel de emoții prin experiențele pe care le trăiesc pe scenă și în spatele acesteia. Comunitatea #teenmedia este formată din diversitate: oameni cu background-uri și joburi diferite sunt uniți printr-o pasiune comună: dragostea de teatru.

Din IT, economie, audit, publicitate, drept, finanțe, medicină și alte domenii, participanții la workshop-urile de actorie vin spre această activitate pentru că își doresc să se destindă și să cunoască oameni noi, să se joace sau să prindă mai mult curaj. Iar cei mai mulți aleg să rămână și să își transforme acest hobby într-un stil de viață, jucând constant în spectacolele de teatru realizate în cadrul școlii.

Cei 13 ani de activitate înseamnă sute de spectacole realizate cu participanții de la cursurile de actorie, sute de cursanți, mii de mâini care au aplaudat și alte mii de ore petrecute împreună la ateliere și repetiții, dar și câteva zeci de visuri transformate în realitate: actori deveniți profesioniști după ce și-au descoperit pasiunea în urma experienței TeenMedia.

În weekend-ul aniversar, cursanții #teenmedia vor prezenta pe scena Teatrului În Culise două producții impresionante:

24 septembrie ora 17:00 & 20:00

  • Omul cu o singură aripă de Matei Vișniec

Regia Cristian Bajora

Cu Diana Dumbravă, Claudiu Popovici, Olivia Mihalache, Elena Măzărel, Raluca Cazangiu, Adrian Luican, Tina Țifescu, Cristina Apostol, Mădălina Dima, Valentina Cristea, Flavia Colonel, Călina Savu, Mihai Bădoi, Grațiela Popa, Iulian Babulea.

Într-o lume a oamenilor fără aripi se naște un ”prinț” cu o aripă în locul brațului drept. Un om mereu aflat între bine și rău, frumos și urât, geniu și mediocritate, măreție și insignifianță. Nu poate să zboare, dar nu poate nici să muncească. Într-o lume ”normală”, darul său ceresc devine un dezavantaj în drumul desăvârșirii. Însă ceea ce nu știe el este faptul că un alt om, la fel de special, încearcă să-l găsească.

Spectacolul vorbește espre destinul singuratic al celor care nu se încadrează în tiparele unei societăți conformiste. Aerul meditativ și filosofic al piesei este ambalat într-o formă savuroasă de spectacol care îmbină comedia cu realitatea unei vieți trăite altfel.

25 septembrie ora 20:00

  • Spre ce ne îndreptăm, România?

Regia Alex Vlad

Cu: Bogdan Stroe, Tina Țifescu, Cristina Apostol, Mădălina Dima, Valentina Cristea, Flavia Colonel, Călina Savu, Larissa Stroe, Diana Dumbravă, Claudiu Popovici, Olivia Mihalache, Elena Măzărel, Raluca Cazangiu, Adrian Luican

Un documentar teatral despre perioada confuză și absurdă trăită în timpul pandemiei. Bazat pe istoriile personale ale comunității TeenMedia Academy, spectacolul reprezintă un performance original creat de întreaga echipă, pornind de la emoțiile, anxietățile și întrebările fără răspuns care au apărut ca o consecință a momentului istoric pe care l-am trăit împreună.

Pentru mai multe detalii despre echipa artistică și cursurile de actorie vizitați www.teenmedia.ro.

TeenMedia Academy este o școală de actorie pentru oameni obișnuiți ce a luat ființă în 2009 și organizează cursuri de actorie si dezvoltare personala, workshop-uri, training-uri si teambuilding-uri pentru companii bazate pe arta actorului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *