Fără categorie

VULPEA ucide, vulpea e ucigasa, vulpea poate sa ajute, daca o lasi, intrinsec si extrinsec!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Nu e un ARTICOL psihologic. Nici macar un post despre efectele 3D ale mintii umane. Nu e nici o parabola sau o fabula ci voi vorbi intr-un alt mod de un lucru care pe unii dintre noi ne afecteaza si anume inmultirea necontrolata a soarecilor si sobolanilor din zonele unde noi locuim. Este mai curand un dialog din cel putin trei perspective diferite cu mine insumi intr-un loc etern si ezoteric – CASA, oricare ar fi ea o vrem curata, fara vietuitoare care sa ne pericliteze sanatatea si pentru asta avem nevoie de – DERATIZARE.

Dimensiunea- EU intrinsec ,,inside me”, Dimensiunea- EU extrinsec ,,think outside the box” si Dimensiunea-EU rational ,,gandeste la rece””. Pe scurt, voi vorbi cu eu/ul meu introvertit, eu/ul extrovertit si alter/ego/ul impartial si suntem toti trei in formele noastre ectoplasmatice la un pranz lejer unde vom discuta despre cele mai eficiente si eficace metode de DERATIZARE.

Nu mai stau sa lipesc link/uri pentru fiecare idee enuntata mai sus pentru ca sunt convins ca n-am spus lucruri necunoscute cand televiziunile se tot decoreaza in culori freudiene – galben si rosu cu litere negre, respective litere albe atunci cand vorbesc de sobolani, invazie de sobolani, soareci, gunoaie, boli, mizerie, lepra, holera, ciuma neagra, pentru ca cele mai periculoase epidemii care au decimat secole de-a randul milioane de oameni au fost purtate de soareci, sobolani si alte vietuitoare.

vulpea ucigasa

Ceea ce vreau sa aduc in lumina este altceva. Starea de alterare la care ajungem deseori din cauza daunatorilor din jurul nostru pe care de multe ori ii gasim mult prea tarziu.

Sa dau un exemplu. O zi de munca dintr-o saptamana de munca intr-un cadru in care se invart zeci de persoane. La un moment dat, cineva isteric te isterizeaza si pe tine si clachezi. Eu am clacat, am tipat si mai tare, am perturbat echilibrul in colectiv desi nu eu am fost declansatorul in scandal. Mai mult, sunt mustrat ca si cand toata vina o port eu cand totul a plecat dintr-o lacuna de comunicare pentru ca unul dintre parteneri avea probleme de echilibru psihologic. Contextual, inteleg. Vremea de afara, temperamentul sunt factori care influenteaza o situatie sau alta dar sa ajung sa imi fierb creierii in mine pentru ca unii nu inteleg comunicarea asta chiar ma depaseste. Si, ceea ce e si mai grav este ca de multe ori devierile de comportament n-au origini intrinseci si apar din cauza unor factori extrinseci, capuse, intepaturi de tantari, infectii datorate unor sobolani. Sa nu uitam de exemplu depozitele unde sunt depozitate alimente, cutii de bauturi, sucuri si daca pe acolo trec sobolani si acestia isi lasa urme de urina, urina lor e toxica si otravitoare pentru om.

Astfel, o zi de munca dintr-o saptamana de munca intr-un cadru in care se invart zeci de persoane se poate transforma in altceva oricand cand mediu nu e curat si deratizat corespunzator.

Se poate intampla ca la un moment dat, in agitatie, sa se formeze un puseu de tensiune psihologica si tensiunea se sparge. Si sunt sanse ca tensiunea sa apara datorita faptului ca unul dintre colegi sa fie infestat. De aceea avem nevoie sa apelam la profesionisti care detin echipamente atestate si care pot elimina pericolul din spatiul nostru locativ sau zona unde lucram.

De aceea va invit sa apelati la ei. Ce plusuri au?

Combaterea insectelor, rozatoarelor si a microbilor este principala lor arie de activitate. In plus la ei gasiti pachetul full service de servicii DDD – dezinsectie, deratizare, dezinfectie :

  • deratizare in orice tip de spatii, de la apartamente, scari de bloc pana la hale sau depozite;
  • dezinsectie atat in spatii interioare (cladiri publice, birouri, unitati de alimentatie publica, hoteluri, locuinte, unitati de invatamant, depozite s.a.m.d), precum si in spatii exterioare;
  • dezinfectie in orice spatiu predispus aparitiei germenilor patogeni si virusurilor care ar putea gerera boli infectioase grave;

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „VULPEA ucide, vulpea e ucigasa, vulpea poate sa ajute, daca o lasi, intrinsec si extrinsec!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.