Fără categorie

SUPERfurios, SUPERiute, SUPERparodie de tot rasul!

Spread the love

11-01-13-MF-0459SUPERfurios si SUPERiute e ceea ce trebuie! O parodie, o mega caterinca. Pentru cei ce nu inteleg conceptul, sa ne aducem aminte de franciza Formidabilul care a parodiat filme precum TOP GUN, RAMBO 3 sau alte lung metraje.

SUPERfurios si SUPERiute vb intr-o nota maxim de comica despre masini si rivalitatile aferente dintre soferi. Daca in Fast an Furios 7 avem o poveste, avem actiune si dramatism datorita decesului actorului, in SUPERfurios spectatorul are ca unic obiectiv – SA RADA!

Nu e spectaculos prin actiune, story telling, nici macar actorii nu exceleaza pentru ca rolul acestui film este sa faca misto si asta face. Singurele momente autentice si reale sunt cursele de masini dar si aici parodia si-a bagat coada pentru ca sunt momentele cand butoanele de N2OS te duc mai curand pe orbita decat pe traseu.

SF_11-13-13_-SU-0131Vorbim de un film cu un scenariu şi o regie semnate de echipa Jason Friedberg şi Aaron Seltzer. Cei doi nu sunt la primul proiect de genul caterinca si parodie. Au inceput in 2000 cu franciza „Scary Movie”.

„Superfurios şi Superiute” îl are în rolul principal pe Paul White, poliţist sub acoperire, care se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl însele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş.

Fiind o parodie, logica si sensul sunt inlocuite cu umorul si SF-ul absurd dar haios. Vom urmări momente cand un întreg restaurant este plimbat pe strazi la viteze Mach3 🙂 si tot ce vom auzi vor fi cuvintele: „Nu contează maşina şofată, ci contează şoferul maşinii şofate care se ocupă de şofat”.

Din distribuţia filmului „Superfurios şi Superiute” fac parte Dale Pavinski în rolul lui Vin Terento, Alex Ashbaugh ca Lucas White, Andrea Navedo ca Michelle, Lili Mirojnick este Jordana şi Dio Johnson interpretează rolul detectivului Rock Johnson.

Distribuit de către Freeman Entertainment, comedia „Superfurios şi Superiute” apasă acceleraţia la maximum şi adună cele mai actuale glume într-o aventură plină de umor care are premiera în cinematografele din ţară pe 5 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *