Fără categorie

OMAR, intr-un interviu in blugi pentru Presa in blugi

Spread the love

IMG_7483– Bună Omar, sunt onorat de şansa de a realiza acest interviu. Talentul şi ascensiunea ta este Maximă. După experienţa de la Next Star, a urmat lansarea primului videoclip pentru piesa “Beautiful life”. Pentru început, te rog să-mi spui cum te-a marcat experienţa de la Next Star? Care a fost cel mai important lucru pe care l-ai învăţat la Next Star?

Nu m-a marcat! Ceea ce mi s-a întâmplat a fost un sentiment care nu poate fi spus în cuvinte, nu există explicaţie pentru sentimentele pe care le am atunci când realizez că muncesc şi ajung să îi depăşesc pe toţi şi să ajung în vârf. Într-un timp foarte scurt! Cel mai important lucru pe care l-am învăţat a fost că există oameni cum mulţi nu sunt, aceia sunt mereu în spatele camerelor, indiferent de show. Totuşi, preferaţii mei sunt cei de la Next, hihi:)).

– Care sunt avantajele şi obstacolele pe care le-ai întâlnit din momentul în care ai început să cânţi?

Să începem cu obstacolele, obstacole am întâlnit în multe locuri, până şi la şcoală, din cauza rasismului şi invidiei, dar în marea majoritate nu am avut persoane care să mă urască, am învăţat să fac ceea ce vor ei şi asta îi face să renunţe la invidie. Avantajele sunt multe, am învăţat să comunic, mi-am dezvoltat multe lucruri în televiziune şi în plus, am învăţat să muncesc şi să primesc iubirea, aplauzele, aprecierea publicului, publicul e cel mai important, pentru el lupta toate vedetele lumii.

– Care au fost persoanele care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea ta personală și profesională?

IMG_7482Sunt de multe ori greu de convins, tata cu mama sunt slăbiciunea mea, ei mă fac să uit de ce vreau, şi un ‘nu vreau’ se transformă clar în ‘vreau din tot sufletul’ după ce ei îmi spun ceva, cred că asta vine şi de la respectul pe care-l am pentru ei. Pe plan profesional cred că au lucrat pentru mine peste 30,40 de oameni de la emisiune la emisiune, staff la staff, trupă la trupă, dansatori la dansatori şi aşa mai departe.

– Dacă ar fi să alegi un cântec, un cuvânt sau o carte care să te caracterizeze, ce ai alege?

Hmm, mi-ar plăcea să aleg un cântec dar nu pot, am o infinitate de cântece în minte care să mă poată descrie, un cuvânt nu aş putea alege, nu găsesc, o carte nu prea îmi amintesc, nici nu sunt prea mare cititor de cărţi, mai mult mă uit pe net la filme, aşa că zic să-mi personalizez un mic proverb ‘Atunci când vreau să urc, cobor să văd ce sfaturi primesc’. Din acest mic proverb, vreau să se înţeleagă că eu în cariera mea, mereu o să mă întorc unde am plecat, şi mereu o să cer sfaturi primilor crezători în mine.

– Ce doreşti să realizezi în următoarea perioadă? Unde te putem întâlni?

Vreau să îmi continui studiile pentru că urmează liceul, vreau să învăţ multă teorie muzicală şi în viitor să-mi deschid un studio, unde să-mi compun propriile piese, şi să compun şi pentru alţi oameni, de găsit, niciodată nu se ştie unde mă puteţi găsi, totuşi, anunţ mereu pe Omar Arnaout Official ceea ce mi se întâmplă, păi da cum puteam eu să nu-mi fac puţină reclamă:))

– Îţi mulţumesc frumos pentru timpul oferit. Spectacole la puterea Maxim în continuare!

Şi eu mulţumesc, mişto întrebări, mi s-a înfrumuseţat seara după interviul ăsta virtual.: *

!!!! Iată şi cel mai nou videoclip, alături de Letty (fosta lui colega de la Next Star, actualmente colega de studio, la aceeaşi casă de producţie, Tommo Production).

Realizat de Adrian-Vladimir Costea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *