Fără categorie

STRONGBOW – Direct din livada, pentru ca intoarcerea la natura e mai mult decat "cuvinte", inseamna simturi!

Spread the love

Petrecerea STRONGBOW direct din livada cu #supermere mi s-a parut foarte tare. Si nu o spun asa, ca si expresie de introducere. Dar ideea in sine. Sa testezi cele trei sortimente de cidru direct din livada e un concept inedit si inovator. As fi incantat daca si alti producatori din zona de FMCG ar proceda la fel. Stiu un brand de vin care mai invita presa si bloggerii la degustari direct la crama sau anumite branduri de bere care te mai cheama la fabrica, dar sunt putini.

12032985_10206371578141276_8157441887077085705_n

Gustul STRONGBOW chiar inseamna intoarcere la natura pentru ca are gustul cidrului din copilarie – Mere sau flori de soc lasate la macerat si fermentat si apoi, simturi exaltate, papile gustative in delir, totul intr-un echilibru perfect. Dar sa incepem povestea, zic!

Petrecerea a fost organizata ca la carte de STRONGBOW in colaborare cu agentia Ogilvy. Sa incepem cu inceputul…

➡ La livada de ma duci, vreau in tractor sa ma urci 🙂

Nu stiu daca e un cantec popular cu melodia asta, dar in cazul de fata se potriveste ca o manusa. Am ajuns in dreptul livezii cu #supermere chiar inainte ca Soarele sa mai clipeasca din raze si pentru ca l-am surprins inainte de somnul de 12 ore m-am gandit sa vi-l arat si voua cum arata cand iese din tura intr-o zi de septembrie, joi 🙂

Nota: in tractor, cand am facut poza n-am fost singur ci mi-a tinut companie Laura.

➡ Si daca merele cresc in livada, poza mea cu Subcarpati cine vrea sa o vada !?!

Nu stiu ce faceau altii cand eu faceam pozele pe care urmeaza sa vi le arat, dar cum au ajuns in eter au declansat isteria. Si e normal pentru ca trupa Subcarpati e prea cool sa nu o chemi la evenimente urbane, fresh si naturale. Asa cum Strongbow combina retete arhaice din trecut, de pe vremea bunicilor intr-un ambalaj si concept demn de secolul XXI, si trupa Subcarpati imbina folclorul autentic de sute de ani cu un stil mai actual ca niciodata. Strongbow-Subcarpati-Argatu recomand la orice ora din zi si din noapte.

➡ #Supermere sa tot vezi, dar tot mai bine cu superbloggeritze sa te pozezi 🙂

Dincolo de concept, de StrongBow la discretie, de cuburi uriase de gheata cu sticle imortalizate peste spatiu si timp, cel mai mult mi-a placut atmosfera. Oameni extraordinari si, printre ei, superbloggerite alese pe stranceana – Mihaela Gurau, Gabriela Simion, Diana Mihaila, Luminita Balaban si avem si un new entry care a facut senzatie – Alexandra Cristea.

Totul asezonat cu atentie de Cristina Stan, persoana datorita careia s-a concretizat si prezenta mea la eveniment. Multumesc din nou colega!

➡ Concluzii la rece, de final – Strongbow e un cidru pe val!

E natural. Cine nu crede sa nu-l bea. Ai trei arome ca sa fie bine pentru toata lumea. Se serveste cel mai bine cu multa gheata ca sa simti vara oricand, oriunde, oricum.

Si, pe final, o mostra muzicala ca doar am ascultat Subcarpati! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *