formatie de nunta
Divertisment

Stii ce melodii sa ceri de la o formatie nunta? Pentru aceste momente frumoase, specialistii te sfatuiesc!

Spread the love

Melodiile alese de catre miri pentru fiecare dintre momentele cheie ale nuntii vor fi asociate peste ani cu amintirile acestora, prin urmare, trebuie sa fie stabilite cu atentie. In aceasta idee, dupa incheierea contractului cu o formatie nunta este foarte important sa se poarta o discutie in timpul careia sa se decida asupra melodiilor care vor insoti cele mai importante momente ale evenimentului. Spre exemplu, o formatie nunti Bucuresti precum „Bordianu Band” se va descurca minunat, dat fiind repertoriul care include genuri muzicale diferite.

Melodii potrivite pentru ceremonia civila

Mirii au o mare libertate de alegere in ceea ce priveste melodiile pentru ceremonia civila, in functie de  gusturi si de tema nuntii. La modul general, o linie melodica vesela este foarte potrivita pentru momentul in care mirii ies din Oficiul Starii Civile.

Melodii potrivite pentru primirea invitatilor in locatia in care se va sarbatori evenimentul

Pentru momentul sosirii invitatilor, o formatie nunti cu experienta acumulata de-a lungul anilor, va propune pentru muzica de fundal: jazz, soul sau funk, spre exemplu.

Melodii potrivite pentru sosirea mirilor in sala de receptie

De regula, in Romania mirii ajung la locatia in care este organizata nunta inainte de sosirea invitatilor, insa sunt si situatii in care acestia aleg sa isi faca aparitia dupa ce toti invitatii au sosit si si-au ocupat locurile la mese. De regula, pentru momentul in care mirii ajung la locatie si intra in sala de receptie este recomandata o muzica moderna, plina de bucurie.

Melodii pentru dansul mirilor

Exista traditia potrivit careia mirii deschid nunta dansand in fata invitatilor primul dans in calitate de sot si sotie. Mirii care tin sa respecte intr-adevar traditia aleg pentru acest moment un vals vienez, spre exemplu. Cum in ultima perioada traditia este rar respectata, pentru primul dans mirii pot sa aleaga melodii semnificative pentru viata lor de cuplu (prima melodie pe care au ascultat-o impreuna, melodia care le aminteste de primul sarut s.a.m.d.). Daca pana acum cativa ani in topul preferintelor pentru dansul mirilor era „Once Upon a December” melodia Anastasiei, azi mirii aleg tango (spre exemplu, „Por una cabeza”), salsa, foxtrot, disco, hip hop, cha cha cha, rumba sau un mix de melodii.

Melodii potrivite pentru dansul miresei cu tatal sau si a mirelui cu mama sa

Dansul cu parintii urmeaza dupa dansul mirilor si este un obicei imprumutat la noi in tara, insa este foarte emotionant. Una dintre melodiile potrivite pentru acest moment este cea a lui Rascal Flatts, „My Wish”. Este important sa se acorde o atentie deosebita versurilor pentru a se face alegerea potrivita. Spre exemplu, pentru dansul miresei cu tatal sau se poate alege „Daddy’s Little Girl”, melodia lui Michael Buble.

Melodii potrivite pentru servirea mesei

In timpul servirii felurilor de mancare se obisnuieste sa se asculte muzica de fundal relaxanta si placuta, la volum redus.

Melodii potrivite pentru sosirea tortului

In momentul in care se doreste sa se atraga atentia invitatilor pentru sosirea tortului, cea mai buna solutie este  muzica moderna, ritmata.  Spre exemplu, melodia lui  Martin Garrix, „Animals”, sau melodia lui Katy Perry, „Firework” sunt foarte potrivite pentru acest moment.

Melodii potrivite pentru aruncarea buchetului

Pentru acest moment este potrivita muzica plina de viata pentru a adanci suspansul si pentru a crea buna dispozitie. Melodii potrivite? Beyonce’s „Single Ladies”, Geri Halliwell,  „It’s Raining Men” si multe altele.

Pe langa cele mentionate anterior, experienta pe care o are o formatie nunta Bucuresti, sau de oriunde din tara, poate contribui major la o reusita in ceea ce priveste partea ce tine de muzica a unei nunti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *