Atelier de Idei, Idei cu emotii

O poveste despre cum am ajuns sa fiu stilistul lui Rawenas Amnota

Spread the love

Ceea ce urmează să vă spun s-a întâmplat aievea. Intâmplare face să lucrez pentru agenția de SEO – H2ro Genuine Communication Agency. Eram la birou și aud un sunet ciudat în ușă. Mi s-a părut ciudat pentru că am sonerie destul de vizibilă și nu înțeleg de ce nu era folosită. În plus, sunetul nu era obișnuit, părea un foșnet de frunze căzute, ca și când cineva mergea pe frunze uscate într-o pădure de fag.

Am deschis ușa și nu-mi venea să cred. În loc de holul pe care îl știam am văzut…asta. Mi-am pus ochelarii de protecție pentru laptop, am crezut că nu văd bine, dar peisajul a rămas la fel. Arăta așa…

M-am uitat în stânga, m-am uitat în dreapta și nu vedeam pe nimeni. După ce m-am obișnuit cu noul decor, aud în continuare foșnetul de frunze și atunci l-am văzut. Venea spre mine un domn cam la 33 de ani, încălțat cu niște ghete piele stil vintage. După vibe părea un bărbat cu spirit antreprenorial.

Era îmbrăcat destul de chic și cred că era pasionat de magie. Cum altfel aș fi putut explica ceea ce se întâmpla acum? L-am întrebat cum îl cheamă și mi s-a recomandat ca fiind Rawenas Amnota (TOAMNA ANSWEAR – joc de cuvinte). Mi-a spus că e român cu origini aromâne și apoi, fără să mai spună nimic complicat mi-a arătat niște fotografii, iar pe spatele lor scria următorul mesaj –

,,Toamna asta am fost numit brand Ambasador Answear. Am nevoie de o ținută inspirată din aceste fotografii”…

 

Evident, am început să mă uit pe fotografii. Erau capturi din site-uri de fashion atât din România cât și din Europa.

Sursa foto: xmodax

Sursa foto: philippeperzi.com

Sursa foto: philippeperzi.com

➡ Soluția ANSWEAR pentru o toamnă chic

După ce am studiat site-urile respective, am lecturat despre fenomenul de fashion Pitti Uomo, după care am început să-mi fac filme în cap. Și nu e doar o figură de stil. Toată perioada mea de research a fost comasată într-un material video atipic de câteva minute. Declinarea lui în rândurile care urmează.

 

M-am gândit clar la haine pentru sezonul rece, pentru că în România toamna aduce temperaturi și de 10-12 grade în timpul zilei.

Sursa foto: answear.ro

În aceste condiții, clar trebuia să încep un concept de ținută ținând cont de diversitatea de paltoane de pe site-ul Answear. Evident, că atunci când vorbim de paltoane și ținute de toamnă m-am gândit apoi la diverse sortimente de ghete.

Sursa foto: answear.ro

Și dacă vorbim de ghete bărbați cu stil și personalitate, atunci trebuie să fie Timberland, dacă vorbim de bărbați eleganți, sofisticați și chic. În plus, dacă am găsit design-ul de palton și ghete, am continuat cu alte elemente vestimentare. Pantaloni, camașă  și șosete -Tommy Hilfiger, plus alte elemente.

Sursa foto: answear.ro

Sursa foto: answear.ro

Sursa foto: answear.ro

Sursa foto: answear.ro

Într-un final, am găsit această combinație. Dar despre cum arată toate elementele vestimentare pe Domnul Toamnă, într-o altă poveste…

Disclaimer: Acest text este creativ si original 100%. Orice asemanare cu realitatea nu e deloc intamplatoare. Daca aveti reactii adverse dupa lecturarea acestor randuri, pofta de scris, chef sa iti faci blog, dorinta de competitie, accesati pagina SuperBlog pentru detalii si terapie.

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.