Actualitate, Creatii, Economic

Qreator – Dincolo de simturi, de firesc, de banal

Spread the love

Eglantina von Becheru – The Esthetics of Time. E mai mult decat o expozitie de culori, de nuante, de idei care vibreaza, e o noua viziune despre o noua misiune, o lume care intelege mediul, il respecta si in acelasi timp o lume care isi transforma viciile in arta, totul asezonat cu tehnologie de ultima generatie.

Colectia de tablouri poate fi vizitata pana pe 14 octombrie si este sustinuta de catre IQos. Vernisajul propune o experienta ultrasenzoriala care iti activeaza toate simturile – tactil, olfactiv, visual si auditiv. Pentru a crea acest cupaj eclectic de arome, sunete si culori, totul a fost asezonat de experienta muzicala deosebita sub semnatura SoNoRo.

Pornind de la ideea ca „totul incepe cu ochii, dincolo de ochi”, The Esthetics of Time este reprezentarea plastica a celor trei planuri: ceea ce am avut, ceea ce avem si ceea ce vom avea, altfel spus, totul e o alegorie pentru trecut, prezent si viitor.

➡ Qreator – Pentru ca dincolo de realitate se ascunde irealul

Evenimentul de inaugurare al expozitiei a fost o abordare rara asupra luxului si rafinamentului. Totul nu ar fi fost posibil fara implicarea unor sponsori precum BLK, Campari si K,Dor.

Un moment cheie in cadrul evenimentului a fost show-ul de matase si statui vivante. O abordare inedita a conceputului de moda, stil, fashion si teatru.
Colectia cuprinde opt lucrari in ulei si panza, fiecare cu o poveste aparte, ca un miraj, ca un vis salbatic captiv intre real si ireal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *