Fără categorie

Saatchi Gallery si Huawei intr-un parteneriat inedit

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

rp_crab_hubble.jpg

Huawei anunță încheierea unui parteneriat internațional cu Saatchi Gallery. Odată cu lansarea noului smartphone-ului Huawei P10, Huawei va redefini fotografia de tip portret, iar, împreună cu Saatchi Gallery și partenerul deja existent, Leica Camera, va continua să exploreze posibilitățile creative prin intermediul noului model.

Recunoscută pentru rolul său în promovarea artei contemporane, Saatchi Gallery a reprezentat o platformă de lansare pentru mulți dintre cei mai influenți artiști ai zilelor noastre, inclusiv Tracey Emin, Damien Hirst și Jeff Koons. Concentrându-și atenția asupra evoluției portretisticii, parteneriatul va explora fuziunea dintre cultură și tehnologie, pentru a permite redefinirea fotografiei contemporane de tip portret.

➡ Saatchi Gallery și Leica Camera – din pasiune pentru arta

Saatchi Gallery și Leica Camera au provocat 7 fotografi renumiți care au primit fiecare noul Huawei P10 pentru a surprinde propria viziune asupra lumii prin intermediul sistemului dual-camera integrat în noul smartphone. Lucrările vor fi prezentate în premieră în cadrul unei expoziții speciale, ce va avea loc la Mobile World Congress, din Barcelona, în perioada 26 februarie – 2 martie 2017, aducând arta contemporană la MWC pentru prima dată.

La Huawei, vrem să depășim întotdeauna limitele când vine vorba de performanțele pe care le obținem prin intermediul tehnologiei. Suntem încântați să explorăm fuziunea dintre tehnologie și artă, împreună cu Saatchi Gallery și Leica, și să împărtășim rezultatele fotografiei contemporane de tip portret, surprinse de Huawei P10”, a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group.

Declarația sa este completată de cea a lui Nigel Hurst, directorul Director Executiv Saatchi Gallery “Tehnologia joacă un rol tot mai important în activitatea artiștilor, a fotografilor profesioniști și a entuziaștilor deopotrivă. Suntem încântați să lucrăm cu Huawei, pentru a explora noile posibilități în fotografie. Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm lucrările unor fotografi renumiți la nivel internațional, care reprezintă propriile interpretări în ceea ce privește portretistica contemporană.”

Prin combinarea expertizei în materie de tehnologie și design contemporan, pe care Huawei o deține, cu stilul autentic ce poartă semnătura Leica Camera și cu abordarea renumită în arta contemporană a Saatchi Gallery, îmbrățisăm oportunitatea de a explora noi posibilități creative și estetice.”, declară Karin Rehn-Kaufmann, Art Director & Chief Representative Leica Galleries International. “Huawei P10 pune la dispoziția minților creative o nouă modalitate pentru a-și exprima creativitatea și redefinește fotografia de tip portret realizată cu un smartphone, concept ce influențează și inspiră în același timp o nouă generație de entuziaști din domeniul fotografiei”, a completat acesta.

➡ Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

➡ Despre Leica Camera

Leica Camera AG este un producător de camere foto și produse de optică de top la nivel internațional. Leica Camera AG are sediul central în Wetzlar, în statul Hesse din Germania, și un al doilea loc de producție în Vila Nova, din Famalicão, Portugalia. Compania este reprezentată pe plan internațional de către filialele sale din Australia, China, Anglia, Franța, Italia, Japonia, Elveția, Singapore, Coreea de Sud și SUA. Produsele noi și inovatoare au determinat dezvoltarea continuă a companiei.

➡ Despre Saatchi Gallery

Saatchi Gallery a fost înființată în anul 1985, cu scopul de-a pune la dispoziție unui public cât mai larg și de-a face accesibilă arta contemporană, prin furnizarea unei platforme inovatoare pentru artiștii în curs de dezvoltare, oferindu-le șansa de-a arăta lumii întregi munca lor. De-a lungul ultimilor 5 ani, Saatchi Gallery a găzduit 10 dintre primele cele mai vizitate 15 expoziții din Londra, potrivit studiului realizat de The Art Newspaper privind gradul de vizitare al muzeelor, și este, de asemenea, clasată printre primele 5 cele mai apreciate muzee din lume pe Facebook, Instagram, Twitter și Google+. Accesul la toate expozițiile din cadrul Saatchi Gallery este gratuit.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *