Fără categorie

Ride Along 2 – Double date with Tika Sumpter and Olivia Munn, hot and spicy!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Filmul e un sequel cu ceva mai multa actiune si un pic mai mult umor decat precedentul. Din pacate, recunosc ca nu prea ma omor dupa acest gen de comedii si nici ICE CUBE nu prea se pupa cu comediile, dar, per total, filmul nu e rau pentru un week-end inzapezit si cu cod deasupra capului.

Ce e placut la acest film sunt decorurile si locurile pe unde se perinda personajele mai ales cand stii ca pe tine te asteapta mocirla de afara si acolo personajele o ard pe soarele din Miami, Malibu si alte locuri exotice. Si asta nu e tot. Ce e mai bun de abia acum urmeaza. Sunt fierbinti, sunt sexy, au sex appeal, atitudine si…dar sa intram in film, zic si sa le descoperim impreuna!

Povestea incepe cu Ben Barber (Kevin Hart) care a reușit să devină în sfarșit polițist (cel putin el asta se crede in mintea lui). Dincolo de asta urmeaza sa-si schimbe starea civila si se pregateste de insuratoare cu Angela (Tika Sumpter), o negresa, mulatra, creola super sexy. Ca si idee ea e unul dintre motivele pentru care eu, personal, n-as rata un astfel de film 🙂 Dar sa revenim, dupa ce va holbati la poza asta si dupa ce o sa o vedeti in toata splendoarea intr-o scena in care joaca pe politista si vrea sa-l incatuseze (Da baby, vreau sa fiu prizonierul tau, am fost baiat rau 🙂

Viitorul său cumnat, James Payton (Ice Cube), nu îl prea inghite pe Ben, dar de dragul surorii sale si mai ales si din cauza ca partenerul sau a suferit un accident este nevoit sa-l care dupa el intr-o ancheta.

Ajung la Miami urmarind un hacker, se imprietenesc cu el si…de aici actiunea se precipita, gloantele incep sa sara din toate partile, explozii, masini cu 200 la ora prin centrul orasului si mult sex-appeal pentru ca Tika nu e singura prezenta feminina care merita atentia voastra.

La Miami cei doi negrotei ajung sa colaboreze cu nimeni alta decat Olivia Munn. Nu stiu pe cine preferati voi dar eu cam le vreau pe aman2 si in Ride Along 2 le aveti pe aman2.

Dar mai multe o sa descoperiti singuri la cinema.

Filmul a intrat in cinema din 15 ianuarie si e distribuit de Ro Image.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *